Příspěvky uživatele - 247.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nemoc nebo mech?, 17.4.2015
Ničemu neškodí,...no najdou se v literatuře i názory, že aspoň trošku škodí. je to známka čistého ovzduší...tak to je pak dobrá zpáva,  pak je to ovzduší čisté všude. Bydlím u Třince a lišejníky máme tu taky, bydlel jsem i u Ostravy a taky... celý příspěvek >
Jak nalákat slunéčka?, 17.4.2015
Jenom jestli to není vyhánění čerta ďáblem. Fakt nevím co je lepší či horší, jestli listí zkroucené od mšic nebo zralé plody s dírami naplněnými škvory. Věru nelehká volba.
Zimolez, Muchovnik, 17.4.2015
Nechte si udělat test DNA.
Sadba jabloní, 16.4.2015
Je to možné.
Začala mě bavit zahrádka. Je to divné?, 16.4.2015
Mne na zahradě nejvíc baví sedět na lavce a drbat psa nebo kočku za uchem. Je to divné? A to mne baví už odmalička. Rytí, pletí to mne nebaví, proto ani nemám jediný záhon s mrkví a podobným neřádstvem, nakonec to ani nejím, tak proč bych to... celý příspěvek >
Jak ošetřit řez - vosk nebo balzám?, 15.4.2015
Ještě existuje i varianta v otázce nezmíněná, totiž nedělat nic. Před časem jsem někde četl nějaký článek, kde autor srovnával řezy ošetřené různými způsoby s řezy neošetřenými vůbec. Závěrem článku bylo, že ať uděláte tak nebo tak, případně... celý příspěvek >
Sazeni narasenych stromku, 10.4.2015
Jste se dal do velikeho sposovani, ale na jednu z nejdulezitejsich veci jste zapomnel. A sice na ostrihani vetvi.
Spalena trava pri obrubniku, 10.4.2015
Zkuste tam vysadit pýr, máme ho plnou zahradu a žádné spálené místa kolem chodníku nemáme a to ani nezavlažujem.
Popínavky - letničky - předpěstovat?, 10.4.2015
Černooká Zuzana je prý trvalka, tak jsem ji na podzim ostříhal a dal domů, teď je zase už až do stropu, takže ji za tak za 2-3 týdny zase vystrčím ven, akorát ještě nevím jestli ji ostříhám nebo nechám tak. Povijnici jsem vždy předpěstovával,... celý příspěvek >
Korunka lípy, 10.4.2015
Nechte jí jen tu nejdelší větvičku a máte hotovo.
Pěstování rostlinkek pod umělým světlem, 10.4.2015
Ajaj, na tuto kategorii pěstitelů jsem nepomyslel. To jsou kandidáti Ánryho klubu nebo jiného, když to dopadne.
Pěstování rostlinkek pod umělým světlem, 10.4.2015
Dyď je to tak strašně drahé, kdo to má platit? To je dobré leda pro členy Ánryho klubu miliardářů, ti to ovšem nemají zapotřebí, to si ráno zaletí s květinkou za sluníčkem a večer se vrátí. Takže to není dobré pro nikoho.
Sazeni narasenych stromku, 10.4.2015
Stejně jak ty nenarašené, strčíte do země, ušlapete, nalejete kýbl vody, ušlapete, ostříháte a máte hotovo.
Identifikace keře, 9.4.2015
Já jsem pomáhal česky. A tak ještě: Pu. ob. Teda jestli jsem to nepopletl.
Identifikace keře, 9.4.2015
Pomůžu ale jen trochu: P. o.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika