Příspěvky uživatele - 247.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Usychající brambory - počasí, 30.6.2015
srážek bylo celorepublikově dost, takže srážkami to nebude....není to zas nějaká hovadina čili standovina? Včera jsem sazel jeden keřík a zem byla u nás úplně sypká a vyschlá. Takže možná celorepublikově průměrně je to super, ale lokálně to může... celý příspěvek >
Tvarování třešně, 30.6.2015
Aky je idealna vzdialenost medzi 2 a 3?...a co myslíte, bude ta ideální vzdálenost stejná, když budete chtít aby strom měl dva a půl metru nebo třeba šest? Takže dost bl *bá otázka, takže jesti nechcete bl*bou odpověď, tak musíte napsat co chcete... celý příspěvek >
Jak udržet kamínky na svahu, 29.6.2015
Jo, je to jedna z možností.
Jak udržet kamínky na svahu, 29.6.2015
Přilepit. Otázka je jak, jestli mezi sebou navzájem nebo k podkladu nebo obojí čili  tak i tak.
Krovinorez FBS 43 B2 - namotávanie trávy na osku, 11.6.2015
Slabý motor?
Japonská vrba, 4.6.2015
A proč by měl kmínek sílit, když to budete řezat? Zkuste trochu zapojit hlavu, jste-li toho schopen,  a pokusit se najít nějaký důvod, proč by to stromek měl dělat.
Zase ta lipnice, 4.6.2015 Obsahuje fotku
mému zoufalství budou rozumět, vertikutuji, hrabu, provzdušňuji, pískuji, hnojím, sekám 2-3x týdně a pak to kazí lipnice...zkuste to co je na obrázku, jen klídek a pohodička, žádné vertikutace, hrabání, pískování, hnojení. Jen sekání jednou za dva a... celý příspěvek >
Vinic ako zivy plot, 3.6.2015
Před časem jsem pěstoval hrozny přímo na plotě. Na jaře odstřihnuté větvičky jsem zapíchal podél plotu a několik let jsem to nechal růst jak dříví v lese. Teprve když to zakrylo celou plochu plotu (tak po třech letech), jsem to na jaře vždycky trochu... celý příspěvek >
Ulomená magnolie poraďte, 1.6.2015
Mi letos magnolie taky skoro nekvetla, pesany sežraly všechny květní pupeny až na jeden... A co s tou vaší? Nechte tak nebo zarovnejte okousané konce,  je to jedno, záleží jen na vašem estetckém cítění.
Poškozený ořešák (Mars). Co s ním?, 1.6.2015
Mám podobné problémy s ořešákem, akorát, že mi ho okusují pesany. Nic moc nepokazíte, když vyberete větvičku, která se vám nejvíc líbí, tu necháte a ostatní hned vylomíte. A tu větvičku co necháte můžete vyvázat k suchému kmínku co tam zbyl, aby... celý příspěvek >
Lze presadit maliny?, 29.5.2015
Vse lze presadit.
Založení nového trávníku, 27.5.2015
je vhodné tam udělat určitou pauzu a něco si o tom nastudovat.... jo, pauzu několik měsíců? A něco si nastudovat... to je dobrý nápad, něco si o tom nastudujte. Proč radíte něco co jste sám nezkoušel a nic o tom nevíte?   Nikomu... celý příspěvek >
Založení nového trávníku, 27.5.2015
bych se nebál před výsevem provést ošetření půdním gramicidem, který zničí určitou část plelelů, důležité je zničit ty jednoděložné... No to jsou rady k nezaplacení. dám vám radu: Neposlouchejte tady toho skvělého rádce nebo vám pak nevzejde ani... celý příspěvek >
Ulomená větev na meruňce, 27.5.2015
Zkompostovat?
Semenacky - presazeni, 26.5.2015
Nikdo vám nemůže říct co z toho vyroste. Nikde jste neuvedl ani odrůdu těch jablek a hrušek, nenapsal jste nic z čeho by se dalo cokoli usoudit a teď se urputně domáháte odpovědi, kterou vám nikdo nemůže dát. Teda může, ale bude to odpověď na úrovni... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika