Příspěvky uživatele - 34.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata pro sezónu 2014, 12.3.2014
vitazstvo-drobnych-pestovatelov
Štěpování révy - stratifikace, 8.3.2014
dobrá práca dnes som sa aj ja po prvý raz pokúsil navrúbľovať ušľachtilú odrodu na nejaký divý vinič. Vraj je najlepšia ujímateľnosť pri najväčšom "plači" miazgi. Je to pravda? Alebo je vhodné aj toto pred obdobie? Akú máte skúsenosť? Skúšal... celý příspěvek >
Rajčiatka - zaujímavosť, 6.3.2014
Máte pravdu, že som ich pri výseve len málo zahrnul hlinou, ale je to takto len u tejto jednej odrode,...všetky ostatné, aj tie od Vás, boli naraz vysievané do rovnakého hrantíka a rastú krásne...to s tými tromi lístkami je berry
Melounoviště 2012, 6.3.2014
takže textília môže urobiť rozdiel teplôt aj 3°C? mám možnosť kúpiť takýto tunel (parenisko) s perforovanou fóliou, ktorá by bola vzdušnejšia ako klasická uzatvorená - taká by podľa Vás lepšie ochránila pred chladom, alebo tam radšej natiahnúť... celý příspěvek >
Rajčiatka - zaujímavosť, 6.3.2014
ďakujem za rady, semienka som vyberal z vysušeného plodu a zrejme bol až moc preschnutý,...nabudúce ich pred výsevom ešte namočím,...myslel som že, vo vlhkej hline sa nasiaknú vodou...
Melounoviště 2012, 6.3.2014
Dobrý deň p. Mirek, tento rok chcem aj ja vyskúšať vypestovať nejaký ten melónik, odrodu mám vybratú Sugar Baby. Zo začiatku by som chcel pre sadenice vytvoriť ochranný tunel, ako máte Vy na fotke. Aké máte prosím skúsenosti s použitím netkanej... celý příspěvek >
Rajčiatka - zaujímavosť, 6.3.2014 Obsahuje fotku
Zdravím, len tak pre zaujímavosť: Foto 1 - jedna cherry odroda mi takto vyklíčila ("bez klíčnych lístkov") - asi budem musieť dolovať klíčne lístky z obalu... Najskôr sa jej vôbec nechcelo zo zeme, už som že to nanovo presejem, až teraz po 10... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika