Příspěvky uživatele - 34.58

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Solo 656C - první zkušenosti, 9.10.2014
1. Dají se sehnat náhradní díly na Sola jinde než v Mountfieldu? Na internetu jsem je neobjevil. 2. Lze u Sola 656C nahradit původní výfuk s katalizátorem výfukem bez katalizátoru, je stejné uchycení? Nebo stačí katalizátor z výfuku odstranit?... celý příspěvek >
Solo 656C - první zkušenosti, 29.9.2014
8 let jsem používal na přípravu dřeva Husqvarnu 55 a byl jsem s ní spokojen. Nyní jsem koupil Solo 656C a pokusím se o srovnání. Jsem amatérský uživatel. 1. Startování. Solo se podstatně lépe startuje, především díky primeru. Po napumpování... celý příspěvek >
Solo 656C uniká olej, 26.8.2014
Ubral jsem mazání na 1/4 a je to OK. Ale stejně si myslím, že to není normální a že by to nemělo unikat ani při nastavení mazání na plno. Milan K.
Solo 656C uniká olej, 25.8.2014
U Sola 656C mi uniká při chodu část oleje kolem lišty. Část oleje jde do lišty, zepředu lišty odstřikuje jak má.Mazání je nastaveno na 1/3. Zatím jsem nepřišel na příčinu. Díky za radu. Milan K.
Solo 639 zhasíná, 17.6.2014
U pily Solo 639 motor zhasne pokud se pila nakloní lištou dolů. Ve vodorovné poloze běží, ale nejde do otáček. V poloze lištou nahoru běží dobře. V čem může být problém? Děkuji za odpovědi. Milan K.
Kombinovaný křovinořez 4v1, 20.3.2014
Má někdo zkušenosti s kombinací křovinořez-plotostřih-řetězová pila?Mám na mysli motorové provedení a hlavně stříhání živého plotu. Mám obavy z váhy, proto mě zajímá, jak se stím pracuje. Při odpovědích prosím uvádějte značku. Díky. Milan K.
Solo 639, 11.3.2014
Díky za odpovědi. Mezitím jsem přišel na to, že šrouby jsou do těla pily jednoduše zašroubovány na pravotočivý závit. Stačilo je pomocí kleští dotáhnout. Jenom nevím, jestli jsou našroubovány přímo do plastu, nebo tam jsou závitové vložky. Zdraví... celý příspěvek >
Solo 639, 10.3.2014
Je možné opravit u Sola 639 uložení šroubů pro připevnění lišty? Šrouby jsou uložené pravděpodobně v plastu (nevím jestli uvnitř není kov) a časem se povytáhly, takže osazení šroubů většího průměru vyčnívá asi 1,5 mm nad plast a lišta proto... celý příspěvek >
Fuxtec 4in1, 7.1.2014
Má někdo zkušenost s kombinací Fuxtec 4in1 (hřovinořez, řetězová pila, plotostřih)? Jaká je kvalita výrobků této údajně německé firmy? Jde mi hlavně o použití na stříhání vysokého a širokého plotu, na který je každý běžný plotostřih krátký. Děkuji.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika