|
Smiřické vzácné, 7.3.2014 Zdravím
Musím reagovat na pruběh tohoto tématu.
I když jsem neměl ještě tu čest ochutnat a pěstovat Smiřické vzácné tak zasadně nemohu souhlasit jednoznačnou kritikou. Tento muj nazor se týká všech odrud. Velice se mi líbí objektivní... celý příspěvek > |
 |
Odrůda jabloně do vyšších poloh, 7.3.2014 Zdravím
Ja na Vaši otázku mohu říci, že většina jabloní nemá problém s Vaší nadmořskou výškou snad kromě GoldStaru, Topazu, Biogoldenu no prostě těch odrud co potřebují co nejdelší dobu na vyzrání.
Ve Vaší nadmořské výšce nemají jabloně ani... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Resista nebo Rosela, 13.8.2013 Zdravím Vás p. Vysloužile
Váš článek v Zahradkáři č. 8 mě velice potěšil a plně s vámi souhlasím. Trefil jste se na moje myšlenky a jsem rád, že Vam dali dvojstranu z časopisu. Mohl by jste mi prosím sdělit jak se tvářili na to Vaše téma? Chtěl... celý příspěvek > |
 |
Stará jabloň - jak stříhat, 25.3.2013 Zdravím
No to snad si p. Samek (nejste z ČSZ Karviné?) dělal pěkně černou srandu s rychlým seznámením stromu s rakovinou a smrtí, která by opravdu ukončila stromu trápení do 10 let. Vaše metody řezu mi silně připomínají p. Kotyšana z... celý příspěvek > |
 |
Mám vysadit Spartana?, 25.3.2013 Zdravím
Řeknu Vam to na rovinu. Pokud ho nebudete ve vlhkém klimatu ošetřovat proti strupovitosti a nebude v teplejší oblasti tak pohužel ne. Budete se oba zbytečně trápit. Rozhodně zkuste české rezistenty a Bohemii s Rubínem. Bylo by dobré... celý příspěvek > |
 |
Major, 7.11.2012 Zdravim
Budu reagovat na Vaší odpověď od zadu. Můžu Vás ujistit, ale Jonagold se už vůbec nestává náročnou odrudou na teplotu u Galy už si nejsem tak 100% jistý.Já sám mám velice dobrou zkušenost s Jonagoldem jak v Krnově tak v sadu v Sosnové... celý příspěvek > |
 |