Příspěvky uživatele - 193.224

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Homelite CSP3314 nestartuje, 12.3.2014
No píst vypadá nepoškozený, nemá žádné rýhy jen byl zeshora trochu očouzený tak jsem ho očistil, když už jsem to mněl rozebraný a komprese mi také příjde normální jako předtím
Homelite CSP3314 nestartuje, 12.3.2014
Zdravím pila po prasknutí příruby nějakou dobu stála (cca 2 měsíce) ale se sundaným karburátorem (prázdným) a po nandání nové příruby ještě asi dva dny řezala ale šla pomaleji do otáček tak jsem jí zkoušel přidat a vyčistit a od té doby takhle zlobí,... celý příspěvek >
Homelite CSP3314 nestartuje, 11.3.2014
Ano, primér jde normálně lehce, nasává přes karburátor a vrací zpět do nádže už nevím co stím.
Homelite CSP3314 nestartuje, 11.3.2014
Zdravím, to vše jsem kontroloval jako první, ještě jsem zapomněl dodat že nádrž je nějak pod tlakem včera když jsem vytáhl hadičku s pumpičky (primér) tu co vrací benzín do nádrže tak z ní vystříkl benzín snad metr vysoko a když otevřu nádrž tak si... celý příspěvek >
Homelite CSP3314 nestartuje, 10.3.2014
Tak Jsem přetěsníl motor Hermetikem co jsem našel nějakej staletej v garáži :-), zkusil jsem utáhnout jen samotný karburátor a chovala se pořád stejně chytala jen na sytič pak začla zabrblávat i na poloplyn a pak i v normální poloze ale tak na max... celý příspěvek >
Homelite CSP3314 nestartuje, 9.3.2014
Zdravím Pane Stando tak jsem vyzkoušel vše co jste poradil, i trysky Jsem nastavil jak mi tu Pán poradil pila chytne na sytič a běží jako na volnoběh, což nechápu jakmile jí přidám hned chcípne, když přpnu na poloplyn tak někdy také chytí ale běží... celý příspěvek >
Homelite CSP3314 nestartuje, 7.3.2014
Díky za radu, tak těsnění jsem skontroloval to bylo v pořádku dotahl jsem karburátor, skontroloval ho, benzín tam jde normálně ale pila už nechytla vůbec jen když jsem stříkl trochu benzínu přímo do válce tak na chvilku chytla a hned chcípla... celý příspěvek >
Homelite CSP3314 nestartuje, 7.3.2014
Zdravím, potřeboval by Jsem poradit. Mám pilu Homelite Csp 3314 a nedaří se mi jí normálně nastartovat, nastartuje pouze na sytič a běži jakoby na volnoběh ale jak přepnu na půl plynu nebo přepnu do polohy 1 tak okamžitě chcípne občas blafne i bez... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika