|
Homelite CSP3314 nestartuje, 12.3.2014 No píst vypadá nepoškozený, nemá žádné rýhy jen byl zeshora trochu očouzený tak jsem ho očistil, když už jsem to mněl rozebraný a komprese mi také příjde normální jako předtím |
 |
Homelite CSP3314 nestartuje, 12.3.2014 Zdravím pila po prasknutí příruby nějakou dobu stála (cca 2 měsíce) ale se sundaným karburátorem (prázdným) a po nandání nové příruby ještě asi dva dny řezala ale šla pomaleji do otáček tak jsem jí zkoušel přidat a vyčistit a od té doby takhle zlobí,... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Homelite CSP3314 nestartuje, 11.3.2014 Ano, primér jde normálně lehce, nasává přes karburátor a vrací zpět do nádže už nevím co stím. |
 |
Homelite CSP3314 nestartuje, 11.3.2014 Zdravím, to vše jsem kontroloval jako první, ještě jsem zapomněl dodat že nádrž je nějak pod tlakem včera když jsem vytáhl hadičku s pumpičky (primér) tu co vrací benzín do nádrže tak z ní vystříkl benzín snad metr vysoko a když otevřu nádrž tak si... celý příspěvek > |
 |
Homelite CSP3314 nestartuje, 10.3.2014 Tak Jsem přetěsníl motor Hermetikem co jsem našel nějakej staletej v garáži :-), zkusil jsem utáhnout jen samotný karburátor a chovala se pořád stejně chytala jen na sytič pak začla zabrblávat i na poloplyn a pak i v normální poloze ale tak na max... celý příspěvek > |
 |
Homelite CSP3314 nestartuje, 9.3.2014 Zdravím Pane Stando tak jsem vyzkoušel vše co jste poradil, i trysky Jsem nastavil jak mi tu Pán poradil pila chytne na sytič a běží jako na volnoběh, což nechápu jakmile jí přidám hned chcípne, když přpnu na poloplyn tak někdy také chytí ale běží... celý příspěvek > |
 |
Homelite CSP3314 nestartuje, 7.3.2014 Díky za radu, tak těsnění jsem skontroloval to bylo v pořádku dotahl jsem karburátor, skontroloval ho, benzín tam jde normálně ale pila už nechytla vůbec jen když jsem stříkl trochu benzínu přímo do válce tak na chvilku chytla a hned chcípla... celý příspěvek > |
 |
Homelite CSP3314 nestartuje, 7.3.2014 Zdravím, potřeboval by Jsem poradit. Mám pilu Homelite Csp 3314 a nedaří se mi jí normálně nastartovat, nastartuje pouze na sytič a běži jakoby na volnoběh ale jak přepnu na půl plynu nebo přepnu do polohy 1 tak okamžitě chcípne občas blafne i bez... celý příspěvek > |
 |