Příspěvky uživatele - 169.57

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
3/8 nebo 0,325, 4.2.2008
Přiznám se že v těch řetězech mám docela guláš...jsou tedy rozdílné typy 086, 484,686...ty se mají brousit první polovinou zubů kulatým pilníkem 4,8 druhá polovina se má brousit 4,5 pilníkem...Dále typy 093 a 099 broušené 5,5 první pol. a druhou... celý příspěvek >
Začátečník - PS500, 3.2.2008
To že přibrušujete při každé nádrži asi taky není normální co? Nezamýšlel jste se nad tím? Ale asi se schodneme přibrušoval jsem taky asi při každé nádrži to sedí. Každopádně podstané je to přibrušování...pořád brousit...to mě štve. To jsem s HQ 55... celý příspěvek >
Začátečník - PS500, 1.2.2008
Díky...byl to docela hloupý dotataz  (na tu lištu) hned po odeslání příspvěvku mi docvaklo že měnit lištu je samozřejmost díky ozubenému kolu na konci i když je drážka stejná. (no jo jsem už z toho řezání dneska nějakej unavenej). No pokusím se... celý příspěvek >
Začátečník - PS500, 1.2.2008
Poprvé jsem zkoušel řezat s novou ps 500, přijde mi ale že 3/8 řetěz je pro tuto pilu docela velké sousto. Podotýkám že pilu používám především na kácení. A nevyhýbám se i stromům cca 50-6O cm šíře u paty.  Přesto pouze břízy, smrky,... celý příspěvek >
Jakou odrudu třešně na slivovici?, 29.1.2008
Poslední dobou nedám dopustit na calvados...A není to vůbec špatné pití, pokud sbíráte kvalitnější jablka a pokud možno necháváte pálit z moštu. Nechávám následně ještě rok odstát v demižnonech a piji vážně radši než slivovici. Pravdou je že v... celý příspěvek >
Jakou odrudu třešně na slivovici?, 29.1.2008
Čtu tady něco o vypeckovávání, což bych osobně vůbec neřešil. Třešňovici nepálím přesto vím že slivovice u které se nechává kvas i s peckama je dle mého vždy o trochu lepší. Stejně to z jakého druhu třešní to bude. Jde o cukr tudíž odpověď by měla... celý příspěvek >
Oleomac - dobrý, 27.1.2008
Lidičky jak se tady bavíte skoro mi příjde že když před Vás někdo postaví zmiňovanou oktvávku a ferrari za stejný peníze tak si snad jste schopný vybrat tu vážně tu oktávku a ještě obhajovat správnost toho rozhodnutí. Ale co ze sociologického... celý příspěvek >
Oleomac - dobrý, 26.1.2008
Jednoho krásného dne jsem dostal (nekoupil bych to!!!) oleo mac 947...(ani jsem nevěděl co to stojí), po zkušenosti s H 55 nesrovnatelné...ale řezalo to a to bylo to hlavní. Ono dá se říci že design je hezký, pila je lehká o zpracování to už říci... celý příspěvek >
Oleomac - dobrý, 26.1.2008
Pravdou je, že kdyby ty oleomacy byly tak za půlku té ceny tak to ještě jde...bohužel ceny neodpovídají kvalitě.  A proč tedy kupovat něco u čeho si stejně platím jen za to abych si jako blbeček zatočil kolečkem (dětví už mám za sebou a... celý příspěvek >
Výběr pily Husquarna 353, Stihl MS 310, Dolmar PS5000, 26.1.2008
Moc děkuji panu J.S. za mnoho zajimavého především pak příručku Dolmar, kde je vše krásně rozebráno do posledního dílku.  Hned mě zaujala jedna drobnost. Je teoreticky možné zaměnit  řetězku z typu PS 500 bez prstýnku za typ s... celý příspěvek >
Výběr pily Husquarna 353, Stihl MS 310, Dolmar PS5000, 25.1.2008
Zničil jsem ten klíč na hvězdicové torx šrouby (ne ten kombiňák svíčka kontra šroubovák). To bych musel bejt pořádnej umělec. Je to jako s nekvalitním šroubovákem. Každej snad někdy viděl zničenej křížák (takový ty v cenový relaci 30 kč :-) Klíč je... celý příspěvek >
Ps: myslím kryt schránky ventilátoru nikoli kryt lišty. (je držen čtyřmi šrouby)
Usazuje se tam pilinný prach. Velké piliny vždy nějak vyklepete ale prach se usadí zvlhne násldeně zatvrdne a docela dobře drží i v místech ventilátoru (ale je možné že jsou to jen moje subjektivní zkušenosti) Uznávám že asi nemá smysl dělat to... celý příspěvek >
Ono do návodu jsem se nedíval ale jistě je třeba někdy čistit i ventilátor, vím že v tom prostoru bývá někdy pěkný bordel po pár dnech řezání. Dle mého zbytečně může vést k přehřívání. Navíc je to pár šroubků a to snad není problém si udělat 15 minut... celý příspěvek >
Víte ono když to nejde jinak je třeba tomu pomoct....ale to je těžký někomu vysvětlovat...No a jak tedy čistíte pilu???
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika