|
Příspěvky uživatele - 116.105
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
chřest, 4.2.2008 Zuzko, moc díky za informace! Včera jsem se dozvěděla, že kdysi dávno můj táta přivezl sazeničky chřestu v německu a když jsem byla dítě, tak chřest už tenkrát úspěšně pěstoval, pravděpodobně bude dobré se na rady zeptat jeho . Úplně přesně jsem z... celý příspěvek > |  | Lufa, 30.1.2008 Na internetu
jaruna7.bloguje.cz/537482-myci-zinka-z-lufy-vyroste-na-vasi-zahrade-recept.php
jsem objevila, že se dá v našich podmínkách celkem bez problémů vypěstovat lufa. Rostlina mi přijde i dekorativní. Máte s tím někdo zkušenosti? Popř.... celý příspěvek > |  |
|  | chřest, 30.1.2008 Podařilo se vám někomu vypěstovat chřest až ke kýženým výsledkům. Na internetu se dá najít přesný popis, jak na to, ale jelikož je to "zábava" na několik let dopředu, chtěla bych vědět, zda se někomu daří sklízet. Semena jsem našla na... celý příspěvek > |  | Bylinková spirála, 30.1.2008 Diky za odkazy. Zacnu shromazdovat kameny . Docela zajimavy je napad udelat to z cihel, i kdyz kameny se mi libi vice. Chtela bych si spiralu vybudovat i s jezirkem. |  | Bylinková spirála, 29.1.2008 Máte někdo zkušenosti s pěstováním bylinek v bylinkové spirále? (Měla by vytvořit různá mikroklimata pro různé typy bylinek.) Jak pracné je spirálu založit a jak efektivní je pěstování bylinek tímto způsobem. Jaká je údržba? Díky předem za případné... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|