Příspěvky uživatele - 6.7

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odrůda rajčete, 6.3.2014
Ako ste to potvrdili? Skusali ste polovicu rastlin s drotom a polovicu bez? Ak nie, a je to len pozorovanie bez kontrolnej vzorky rastlin bez drotu, tak ste nic nepotvrdili.
Výběr čerpadla, 6.3.2014
Vypinaci tlak cerpadlo vypne. Toto myslite ako setrenie cerpadla? Rozvody a potrubie samozrejme ovplyvnia pracovny tlak aj prietok z cerpadla. Povedzme dve krajne moznosti a. Ak otvoreny system dava maly odpor (vela postrekovacov), klesne tlak... celý příspěvek >
Výběr čerpadla, 6.3.2014
35 je malo a 70 zas vela.  Co chcete povedat, ze nie je vhodne ak cerpadlo ide na plny vykon? Ja som sa domnieval, ze vzdy ide na rovnaky vykon.
Bramborový sud, 5.3.2014
Som si myslel, ze za 10 rokov kompost jednoducho zmizne. 
Výběr čerpadla, 5.3.2014
To je nezmysel ze solidne su tie co daju 70 m vytlak. Solidne cerpadla maju aj omnoho mensi vytlak ako 70 m. Vykon neurcuje kvalitu. Naopak, vysokovykonne cerpadla vyzaduju ine napajanie, co moze byt zbytocna komplikacia. Dolezite je, aby parametre... celý příspěvek >
Kdy stříkat proti kadeřavosti v roce 2014, 5.3.2014
Ja som to pochopil uplne inac. Ak sa aplikuje zmes pomocou "hose end sprayer" (skuste vygo oglit) tak sa nemoze pouzit naraz. Hose end sprayer je dost bizardny postrekovac, ktory vyzaduje mat koncentrat. Privod tlakovej vody najcastejsie z... celý příspěvek >
Jak se zbavit mravenců?, 4.3.2014
...ked sa vari vinko, pridava sa aj toto korenie a varenim sa vona lepsie vyluhuje. Neskusili ste tuto zmes povarit?
Biologická ochrana proti mrazům, 4.3.2014
Co je princip tejto metody?
Výběr čerpadla, 4.3.2014
Tlak je velmi dolezity, pretoze ak mate v urcitej vyske uz nulovy tlak, mate aj nulovy prietok. Dolezite parametre su maximalny tlak a maximalny prietok, z toho sa da nieco odhadnut. Lepsie je ak je k dispozicii pracovna krivka cerpadla, prietok v... celý příspěvek >
Kdy stříkat proti kadeřavosti v roce 2014, 4.3.2014
Ale ano, postrek zabrani aj neskorsej kuceravitosti, aspon ciastocne, alebo ju obmedzi. Mikroorganizmus sa prebudza v isty cas a ked zasiahnete presne obmedzite mnozstvo sporov. Neskor mozete nieco spravit aplikaciou syllitom. Chcem sa spytat.... celý příspěvek >
Drtič větví Vares Shark, 21.2.2014
Mal som ju pozicanu. Stvala ma jedna vec. Kvoli bezpecnosti ma spodny otvor zmenseny, aby sa tam nedala strcit ruka. No hadajte, co sa stane, ak drvite vela naraz makkych zvyskov....zapcha sa to dole a vy to musite zospodu vytahovat. Alebo sa to... celý příspěvek >
Výhra v tombole, co je to?, 26.2.2013
Gratulujem k vyhre
jakou popínavku vybrat?, 21.2.2009
zdravim vsetkych, chcem len poprosit, aby ste k ceskym nazvom davali predsa len aj tie latinske... my na vychode potom lepsie rozumieme:-) napriklad sa mi paci rdesno na obrazku, len bohuzial neviem, co to vlastne je po slovensky... tak v latincine... celý příspěvek >
spravny substrat pro orchidej, 21.2.2009
  dobry vecer vsem, taky mam novou "Phal", jak ji nazyvaji odbornici, rada bych vedela, jestli ji mam presadit z toho substratu z obchodu, nebo ji nechat pokud kvete v klidu. Taky bych byla rada, kdyby mi nejaky znalec poradil... celý příspěvek >
Další diskuze:  212223  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika