|
Příspěvky uživatele - 6.7
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Meruňky, monilioza 2014, 9.4.2014 V poho... ze to nezmrzne. Ale na moniliozu, ak do toho zaprsi, to celkom v poho nie je. |  | Meruňky, monilioza 2014, 7.4.2014 Prsalo, dal som sporgon. Niet nad dobru chemiu! Inak monilioza ma vyznam striekat len preventivne |  |
|  | Bio hnojení meruněk, broskví, slivoní, třešní, jablek, kiwi, borůvek, 3.4.2014 Prirodne draselne hnojivo funguje v Cine. Silne vetry nafukaju na cinsku nizinu rocne tonu prachu s vysokym obsahom zivin. Toto zurodnovanie sa povazovalo za jeden z top vplyvov vzniku cinskej civilizacie, urodne polia nakrmili vela hladnych... celý příspěvek > |  | Bio hnojení meruněk, broskví, slivoní, třešní, jablek, kiwi, borůvek, 3.4.2014 Proces sa nezastavi vznikom kyseliny siricitej. Bakterie vyuziju siru ako zdroj energie, resp. palivo, a boli by "sproste" ak by robili len neuplne spalovanie....kysliku je dost. Nielen sira ale aj sulfidy casom oxiduju na kyselinu sirovu.... celý příspěvek > |  | Založení trávníku - typ půdy, 31.3.2014 Doviezli vam zeminu plnu ilu. Absolutne nevhodne na travnik. Na travu treba pieskovu zeminu, na ktoru staci lopata (ryl sa na nu nehodi, lebo sa nim nic neda poriadne nabrat) |  | Meruňky, monilioza 2014, 28.3.2014 Ak stromky vyrazne trpeli minule roky, a zial stavalo sa, moze sa stat, ze choroba prepukne aj teraz, i ked v mensej miere. Postrek preto ma vyznam uz len ako preventivny. V stadiu, ked stromy kvitnu a plody budu o mesiace neskor, nehrozi... celý příspěvek > |  | Proti krtkům, 27.3.2014 Existuje freza na travu. Urcite su firmy co to robia. Vyfrezujete koberec, polozite sietku na krty a znovu polozite travovy koberec. Mimo travy mozete polozit sietku tiez. A budete mat pokoj. Sietka na krtov funguje, i ked mam obrovsky respekt zo... celý příspěvek > |  | Jak a čím správně očistit zahradní nůžky, nože a pilky po řezu, 20.3.2014 Len aby sa do tych nozov neoprelo slniecko. Prehreju sa a potom ich mozno vyhodit. |  | Feramol proti slimákům, 18.3.2014 A co tie granule s nalepenym fosforecnanom zelezitym spravili vasim mackam? |  | Rajčata pro sezónu 2014, 12.3.2014 Viete nieco blizsie o tej smernici? |  |
|  | Cererit x hnojivo na ovocné stromky, 12.3.2014 Ak nemate prehnojene dusikom na jar cereritom (akymkolvek) alebo npk, atd atd a nic nepokazite. Neskor, ked sa vyvyjaju plodu je dobre aplikovat rozvaznejsie. |  | Akumulátorová zahradní pila Bosch KEO 10,8 Li, 11.3.2014 Nemyslim si, ze baterka a nabijacka su take Highend, ze pre domacnost je to luxus. Mam neznackovu oscilacnu akku pilku mc alister a ta dokaze na jedno nabitie spravit velmi vela roboty, i ked na stromky to moc nie je... Bola dodana s 2 baterkami a... celý příspěvek > |  | Co na mech, 11.3.2014 Nikto sa tu nehada, len diskutujeme. Co sa tyka kyslych dazdov... Myslim, ze prekyslenie je hnojenim. Nakoniec je to bezny trend a vyskystuje sa spravidla v kazdej neutralnej pode pravidelne hnojenej beznymi hnojivami. Bezne pouzivane hnojiva su... celý příspěvek > |  | Co na mech, 11.3.2014 Odkedy som videl v Kyote kus lesika a zahrady s hrubou machovou pokryvkou, len skromne zavidim. Nieco take som si predtym nevedel predstavit. Asi si nastudujem Zdenkove postupy a preonacim cast travnika a zahrady na machove porasty. |  | Rajčiatka - zaujímavosť, 6.3.2014 Pockajte, ono to odpadne a listky narastu |  |
 |
|
|
|