|
Modrá skalice ano či ne?, 5.8.2014 Veru ze tak. Najlepsie ciernu plachtu. Odparenie 1 L vody dokaze ochladit 500 L vody o jeden stupen. velice priblizne ak som sa niekde nepomylil. |
 |
Rajčata pro sezónu 2014, 5.8.2014 Roztokom soli nezalievajte, znicite si podu aj rastliny. |
 |
|
 |
Zelená voda, 1.8.2014 Mam 5m3, zelena voda, vysavam tyzdenne kila bahna zlozeneho z usadenej riasy z dna. Meral som dusicnany, dusitany, zistil som nulu pre oba komponenty. Z coho ta zelen rastie? Skusil som dat flokulant -siran hlinity, zatial 15 g na cely objem... celý příspěvek > |
 |
Kdo mi hrabe díry na zahradě?, 31.7.2014 Moj dedo takto rozryval zahradu, pretoze hladal zakopanu slivovicu. Sam ju zakopal, ale babka posunula o kus dalej. Obaja sa predtym dohodli, ze ju nechaju na svadbu vnucky, ale dedo nevydrzal a hladal... Hanbil sa, ked z neho babka dostala... celý příspěvek > |
 |
Stroj Honda nefunguje na český bezin, 30.7.2014 nejake podobne veci su opisane aj tu
|
 |
Alginit, 30.7.2014 ja si ho vyrabam z rias co my v jazierku zachyti filtracia....rozkladom v komposte. |
 |
Sklizeň 2014, 30.7.2014 Čo je to kuriozita? Kuriozita by bola, ak by takto pestovali od čias jeho deda a cesnak vobec nevyťahovali a dnes by bol možno súvislý cesnakový koberec. |
 |
Oxid chloričitý (ClO2) k dezinfekci bazénu, 10.7.2014 copy a paste, miestami dost zabavne, napriklad "magnezitove zluceniny" |
 |
Rostlinné insekticidy, 10.7.2014 ...ako pisete je mozne vyuzit na vselico, len ci to ma nejaky skutocny efekt. |
 |
Neznámý problém, 8.7.2014 ako mohli takej zlej chorobe dat take pekne meno? Vie to niekto? |
 |
|
 |
Sklizeň ranných brambor, 8.7.2014 malinove brambory, ten vyraz sa mi paci |
 |
Sulka proti voskam, 8.7.2014 Zial vosky na broskyniach mozu byt vazna vec. Siria virove choroby s ktorymi nic nespravite. |
 |
Česnek - co to na něm vyrostlo?, 7.7.2014 2 hlavy? Možno extra bonus pre českých bratov. |
 |
Kalná voda ze studny, 7.7.2014 Piesok nici cerpadla, nie il alebo organicky kal. Preto opatrne s pieskom. |
 |
Zkušenosti se závlahou přímo ke kořenům stromků, 2.7.2014 Ja si myslim, ze Borisov problem je ten il. Piesok ho sprevadza, ale nezodpoveda za tie vlastnosti. Ak je ten matros po vyschnuti sypky, tak by to nemalo byt s ilom tak zle. Ak ale hruda zoschne na tvrdy kamen, je tam vela ilu. Ale nic sa neda robit,... celý příspěvek > |
 |