|
Jak rozdrtit jablka bez drvica, 15.10.2014 V hroznovej stave sa vzdy meraju len cukry. Existuje nejaka zavislost medzi obsahom cukrov a kyselin. Vela cukrov sa rovna menej kyselin a naopak. Nie je nieco podobne aj pre jablcnu stavu? Nestacilo by merat obsah cukrov? Jablka a azda ziadne ovocie... celý příspěvek > |
 |
Jak zlepšit těžkou půdu?, 14.10.2014 Odporcovia piesku... spytajte sa majitelov golfovych travnikov, ci je niekedy piesok dolezity. |
 |
|
 |
Jak rozdrtit jablka bez drvica, 14.10.2014 pH papierik pre orientačné zmeranie kyselín nestačí? Alebo koštovaním? |
 |
Jak zlepšit těžkou půdu?, 14.10.2014 Ja neviem, len tuším kde by sa dal zohnať piesok 0-1. V lomoch kde prebieha aj frakčné delenie kameňov im zostava aj tzv prach. Možno z tejto kopy prachu by sa dal získať takýto... akože piesok.
A sú aj samotné ložiská spraše ako naviateho... celý příspěvek > |
 |
Zúrodňování půd, 13.10.2014 a co podstielka pre macky? Myslim tie zo zeolitu, perlitu ci silikagelu |
 |
Hnojník na zahradě, 13.10.2014 ...mozno na odvykaciu kuru. |
 |
Zakalená slivovice, 10.10.2014 Dajte do www.google.sk Google si s tym poradi. |
 |
Vertikutátor, 9.10.2014 Hlavne nedajte na chytrakov na fore. Vacsina len "papouskujou" co raz niekto niekde napisal a oni citali. Samozrejme, nic nekupujte a pracujte s tym co mate. Potom nam napiste, ake mate skusenosti. Podla mna nikto seriozne netestoval veci, co tu... celý příspěvek > |
 |
Jak rozdrtit jablka bez drvica, 3.10.2014 Ten schod vyssie z toho plechu ma oka 3x3 cm a vyrabaju aj pozinkovane kusy. Ak by to fungovalo bola by to lacna zalezitost, stoji okolo 15 eur. Urcite by to bolo efektivnejsie ako ten S... |
 |
Popel z uhlí do zahrádky, 3.10.2014 Presne tak, pesimizmus mnohych zahradkarov vedie k presvedceniu, ze ich ilova zemina je cisty il. Ten je tak na loziskach bentonitu, kaolinu resp, blizko tovarne na tehly...
Ilova zemina sa pieskom napravit da. Sama osebe tvori ilova zemina vo... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Za kolik prodat slivovici ročník 1969?, 25.9.2014 ale v pripade konaku je pocet rokov v sude dolezity... alebo nie? |
 |
Co vaše réva? (2014), 25.9.2014 nasa zhnila,..tak mam aspon dobry pocit, ze sa na nej krmia vcelicky. osy a iny hmyz |
 |
Co mi v půdě chybí, že mi toho tolik hnije?, 24.9.2014 Sira moze potlacit niektore mikroorganizmi a naopak podporit ine. A to sira v roznych formach. Preto sulka, preto sirenie vina... Hovorilo sa, ze vplyvom priemyslu a exhalatov z priemyselnych oblastiach Polska a Ostravska mohol poklesnut rast hub v... celý příspěvek > |
 |
Pomoc s trávnikom (chorý?), 9.9.2014 Pokial viem, mocovina sa strebava v priebehu minut ci hodin, aj ked nie je v stave ionov. Naopak, produkty rozkladu mocoviny mozu byt pre citlive listy nebezpecne a preto by sa nemala aplikovat za prudkeho slnka, ale idealne na noc, pred dazdom, aby... celý příspěvek > |
 |
Změnit ornou půdu na zahradu, 9.9.2014 Ornu podu na zahradu zmenite najlepsie tak, ze namiesto orania sa chytite rylu a motyky. |
 |