|
Příspěvky uživatele - 211.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vinea - vlek, 19.1.2009 Chlapy, neuvažujte o tom co za sebou traktor utáhne, ale problém je v tom co je možné (ukočírovat),nerad bych se v černé kronice či na Nově dozvěděl o následcích neuváženého jednání.Parkrát už mne vlek s kloubáčkem strčil, tak vím o čem je řeč, pokud... celý příspěvek > |  | TK, TZ, MT, Holder, 18.1.2009 Moc práce ten traktor asi nedělá, ale kluci alespoň nestačíte zlobit, když se mu tak věnujete. |  |
|  | Motorová pila do 5000kč, 18.1.2009 Řezat by měla každá pila, jde o to jak, za kolik, jak dlouho a co na to řeknou Vaše ruce, pokud jste dosud neměl v ruce pořádnou pilu, nemáte co hodnotit... |  | Štěpkovač dřevního odpadu - lamač , 10.1.2009 Opět nic nového pod sluncem, pouze jinak provedený lamač klacků ala Rojek, sice za menší cenu, ale opět se všemi nectnostmi.Slabé a houževnaté větvičky to neumí, neboť způsob, kterým se dřevo dělí to neumožňuje.V tomto směru je klasické provedení... celý příspěvek > |  | Papriky, 9.1.2009 Poprosil bych o trochu širší výpověď o vašem pěstebním postupu, vidím že každá paprika má (svou zeminu),tak se s námi podělte o zkušenosti, děkuji. |  | TK, TZ, MT, Holder, 8.1.2009 Ta cenová nabídka se týká kompletní úpravy, kdy je uzávěrka i u zadní nápravy, vypínání přední nápravy a rychlejší trojka v převodovce.Protože jsem po půlnoci chtěl vložit tuto cenovou nabídku k příspěvku a nešlo mi to, protože byla v nevhodném... celý příspěvek > |  | TK, TZ, MT, Holder, 8.1.2009  Jednoduše a draze, použijí se díly zadní nápravy. |  | TZ 4K 14 žhavení, 7.1.2009 Tuto úpravu mám tak 10 let, je to lepší jak montovat doutnák, ale žádný zázrak.Žhavím tak 2 až 3 minuty a startuji pomocí externího zdroje, aby měl motor švih. |  | Náhrada za PS-500, 7.1.2009 Dosud nemám Solu 651 co vytknout, mám i pilu na pružinách a ve finále rozdíl nepozoruji.Používám ř.soupravu 0,325,vyzkoušel jsem i 3/8,konstatuji, obojí k plné spokojenosti. |  | Poměr benzínu a oleje do motor. pily, 5.1.2009 Konečně pořádné téma na diskuzi, už jsem se bál že se letos nikdo nezeptá na poměr benzínu a oleje do pily, protože tady na fóru se o tom skoro nic dosud nenapsalo!!! |  |
|  | TZ 4K 14, 4.1.2009 Netuším přesně o jakých kolech je řeč, ale uvažuji takto: jedná se o vůli v úhlovém převodu od volantové hřídele ke šneku řízení, tato se vymezuje podložkami pod kolo na volantové hřídeli.U mého TZK se projevila také vůle na hřídeli šnekového kola,... celý příspěvek > |  | malotraktor TZ studený start, 29.12.2008 Příčin může být několik: nedostatečná komprese motoru, vadný vstřik, vada čerpadla.Protože neznám stav motoru, napsal jsem tyto alternativy.Nepopsal jste zdali motor chytá okamžitě a pak zhasne, či start trvá déle za vzniku kouře atd... Nevím také... celý příspěvek > |  | škůdci v zakoupeném substrátu?, 26.12.2008 Kde vezmete letos pořádný mráz? |  | udírna, 25.12.2008 Berte u úvahu vlhkost vzduchu i spalovaného dřeva a máte odpověď, suché je vše jen relativně. |  | udírna, 25.12.2008 Vaše úvaha je vcelku dobrá, zděná udírna se chová jako akumulátor tepla, tedy chová se setrvačně, nemusíme stát u topeniště a neustále sledovat teplotu (nedochází k jejím výkyvům).Rozdíl mezi obyčejnou cihlou a šamotkou je dán použitým materiálem, je... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|