Příspěvky uživatele - 211.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motor Slavia diesel 1válec vzduch, 8.3.2010
Pamatuji si, že zde před cca 30 a více lety měl jeden starý hospodář malotraktor TK a teď nevím ty cifry za označením, ale pamatuji si, že když bylo zle, natáčel ho řemenem. Mám TZ 4 K-14, startovací řemen byl ve výbavě, ale netuším jak bych jej... celý příspěvek >
Gude 2500 prof, 7.3.2010
Na každý řetěz je nutno použít odpovídající šíři kotouče, aby se dal vytvořit odpovídající radius jaký má pilník pro broušení řetězu.
Motor Slavia diesel 1válec vzduch, 7.3.2010
Zapomeň na to, v tom je právě ten stabilák dobrý, že se dá natočit i klikou, dvotakt bez dekomprese nerozmotáš.
Ten se na kliku dá natočit asi sotva, to není stabilák, aby se dala shodit komprese.
Tak už je alespoň vysvětleno, proč motor tak kouřil, mě když chytne TKáčko nazpátek, tak taky pěkně hulí.
Motor Slavia diesel 1válec vzduch, 5.3.2010 Obsahuje fotku
Tak jsem to tady včera v rychlosti vše popsal, ale asi marně, no nevadí.Malinko jsem mystifikoval tazatele s tím sběrem oleje z pod kliky, omlouvám se, tento motor ještě takto proveden není a olej se musí spálit všechen, tedy odchází výfukovým... celý příspěvek >
Motor Slavia diesel 1válec vzduch, 4.3.2010
Kamile vše dobré a klid, jedná se tedy o  diesel dvoutakt, který hulí zcela klasicky a nelze si z toho dělat velkou hlavu.Tazatel bohužel s tímto zkušenost nemá tak je z toho trochu vyvedem z míry.Je potřeba dát motoru řádný (kouř),tedy vzít ho... celý příspěvek >
Motor Slavia diesel 1válec vzduch, 3.3.2010
Všichni tu děláte závěry, ale doposud ani nevíte o jaký motor jde, je toto normální?!!
Motor Slavia diesel 1válec vzduch, 3.3.2010
Napiš to trochu s rozumem, typ motoru, a další detaily, takhle Ti poradí leda pánbů, který je vševědoucí.
Jak se zbavit studny, 27.2.2010
Jak se u nás říká, kudla se mi otvírá v kapse, když někdo má v úmyslu ničít takové dílo jakým je studna, vezměte se prosím za rozum!!!
Zkušenosti s elektrickou ruční pilou Narex, 26.2.2010
Tak tohle se mi opravdu libí, když někdo.kdo se neumí ani podepsat napíše tvrzení, které nijak nepodloží a zásadním způsobem pošlape domácí firmu, která vyrábí leta solidní elektronářadí,(pane jste u mě sproták),ale jen do té doby nežli hmatatelně... celý příspěvek >
TZ 4 K 14 servořízení, 23.2.2010 Obsahuje fotku
Zdravím všechny majitele TKáček, dnes jsem opravoval jednopístové servořízení na sousedově stroji.Protože to nebyla (pěkná práce),chci se s vámi podělit o zkušenost. K destrukci došlo při jízdě v hlubokém sněhu, bylo taženo dřevo-kláda 4m 45 v... celý příspěvek >
Samospád - bude to fungovat?, 21.2.2010
Průřez hadice je nedostatečný, časem nastane problém s průchodností.
Novinky Narex - vyplatí se připlatit si, 20.2.2010
Plechový výlisek
40 let stará nafta, 19.2.2010
Proč bychom měli řešit skladování benzínu a nafty v době, kdy stojí čerpací stanice na každém rohu.Není nic jednoduššího, nežli si koupit palivo dle potřeby a přestat řešit hlouposti.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika