|
Příspěvky uživatele - 211.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Motor Slavia diesel 1válec vzduch, 8.3.2010 Pamatuji si, že zde před cca 30 a více lety měl jeden starý hospodář malotraktor TK a teď nevím ty cifry za označením, ale pamatuji si, že když bylo zle, natáčel ho řemenem.
Mám TZ 4 K-14, startovací řemen byl ve výbavě, ale netuším jak bych jej... celý příspěvek > |  | Gude 2500 prof, 7.3.2010 Na každý řetěz je nutno použít odpovídající šíři kotouče, aby se dal vytvořit odpovídající radius jaký má pilník pro broušení řetězu. |  |
|  | Motor Slavia diesel 1válec vzduch, 7.3.2010 Zapomeň na to, v tom je právě ten stabilák dobrý, že se dá natočit i klikou, dvotakt bez dekomprese nerozmotáš. |  | Motor Slavia diesel 1válec vzduch, 7.3.2010 Ten se na kliku dá natočit asi sotva, to není stabilák, aby se dala shodit komprese. |  | Motor Slavia diesel 1válec vzduch, 7.3.2010 Tak už je alespoň vysvětleno, proč motor tak kouřil, mě když chytne TKáčko nazpátek, tak taky pěkně hulí. |  | Motor Slavia diesel 1válec vzduch, 5.3.2010  Tak jsem to tady včera v rychlosti vše popsal, ale asi marně, no nevadí.Malinko jsem mystifikoval tazatele s tím sběrem oleje z pod kliky, omlouvám se, tento motor ještě takto proveden není a olej se musí spálit všechen, tedy odchází výfukovým... celý příspěvek > |  | Motor Slavia diesel 1válec vzduch, 4.3.2010 Kamile vše dobré a klid, jedná se tedy o diesel dvoutakt, který hulí zcela klasicky a nelze si z toho dělat velkou hlavu.Tazatel bohužel s tímto zkušenost nemá tak je z toho trochu vyvedem z míry.Je potřeba dát motoru řádný (kouř),tedy vzít ho... celý příspěvek > |  | Motor Slavia diesel 1válec vzduch, 3.3.2010 Všichni tu děláte závěry, ale doposud ani nevíte o jaký motor jde, je toto normální?!! |  | Motor Slavia diesel 1válec vzduch, 3.3.2010 Napiš to trochu s rozumem, typ motoru, a další detaily, takhle Ti poradí leda pánbů, který je vševědoucí. |  | Jak se zbavit studny, 27.2.2010 Jak se u nás říká, kudla se mi otvírá v kapse, když někdo má v úmyslu ničít takové dílo jakým je studna, vezměte se prosím za rozum!!! |  |
|  | Zkušenosti s elektrickou ruční pilou Narex, 26.2.2010 Tak tohle se mi opravdu libí, když někdo.kdo se neumí ani podepsat napíše tvrzení, které nijak nepodloží a zásadním způsobem pošlape domácí firmu, která vyrábí leta solidní elektronářadí,(pane jste u mě sproták),ale jen do té doby nežli hmatatelně... celý příspěvek > |  | TZ 4 K 14 servořízení, 23.2.2010  Zdravím všechny majitele TKáček, dnes jsem opravoval jednopístové servořízení na sousedově stroji.Protože to nebyla (pěkná práce),chci se s vámi podělit o zkušenost.
K destrukci došlo při jízdě v hlubokém sněhu, bylo taženo dřevo-kláda 4m 45 v... celý příspěvek > |  | Samospád - bude to fungovat?, 21.2.2010 Průřez hadice je nedostatečný, časem nastane problém s průchodností. |  | Novinky Narex - vyplatí se připlatit si, 20.2.2010 Plechový výlisek |  | 40 let stará nafta, 19.2.2010 Proč bychom měli řešit skladování benzínu a nafty v době, kdy stojí čerpací stanice na každém rohu.Není nic jednoduššího, nežli si koupit palivo dle potřeby a přestat řešit hlouposti. |  |
 |
|
|
|