|
Příspěvky uživatele - 211.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kukuřice - proč se sklízí teď?, 4.1.2011 Pokud se kukuřice sklízí (na semeno),není kam spěchat. |  | Rosení v udírně, 31.12.2010 To zda je odtah z udírny dostatečný, či ne poznáte na barvě masa, má mít krásně zlatavý vzhled, bez stop po dehtu. |  |
|  | Rosení v udírně, 30.12.2010 Základem dobrého vyuzení je dostatečně vyhřátá udírna, hold musíte nějaké to polínko obětovat, nežli se Vámi udávaný problém odstraní.Pokud se rozhodnete v tomto ohledu šetřit, počítejte,že se to pozná v kvalitě uzeného produktu, dehet dokáže své.
K... celý příspěvek > |  | 100 oktanový benzín do pily a křovináku, 24.12.2010 Velikost oktanového čísla má zásadní vliv na chod čtyřdobých motorů, u dvoutaktu se tak neprojeví, ale souvisí to s množstvím uvolněného tepla, tak bacha na přetěžování při vyšších okolních teplotách. |  | Sachs dolmar 119 - porucha, 1.12.2010 K příspěvku hosta č.118 44:Nezlobte se, ale já mám tento pocit i při použití těch nejnovějších výrobků, protože rozsypat se může absolutně vše, bez ohledu na stáří a použitou technologii, příkladů znám dost. |  | Motorová pila Oleo-mac, 1.12.2010 To jste si ještě nestačili všimnout, že se zlevnily výrobky, zdražil servis a díly, krásně se to vyjímá např. u nových vozidel, peníze se přece musí někde vydělat. |  | Černý motorový olej, 27.10.2010 Konstrukce těchto motorů je velice jednoduchá, vše běží pouze po hliníkové slitině, proto každou sezonu nový olej a na opravy nutno zapomenout. |  | 2-takt vs. 4-takt, 24.6.2010 Mám Hondu 4takt, strunou seču pouze tam kde je to technicky výhodnější, jinak ostatní plochy dvouramenným nožem, křoviňák si jen ševelí... |  | MF 70 a příslušenství, 15.6.2010 MF 70 je slušné sekání, ale osvěčila se mi řídká lišta 140 cm (co prst to zub kosy),pak i na vysokou trávu a krtiny pomocníka netřeba.Moje zkušenost plyne z 20ti letého provozu stroje, při sklizni zhruba 6až 10 ha ročně. |  | UKS Super robot - mlýnek na maso, 23.5.2010 Přesně tak postupuji i já, pane Vysloužile. |  |
|  | Dřevo z jabloně - opékání buřtů, 6.5.2010 Základem je to, že se buřty na ohni neopékají, dřevo se nechá shořet a uzenina se opéká nad žhavými uhlíky, tím je veškerý problém vyřešen. |  | Opravy a údržba malotraktoru TZ 4K 14, 27.4.2010 Pokud se v motoru někdo hrabal, mohl při demontáži čerpadla špatně usadit regulační hřeben čerpadla oproti regulátoru otáček.
Jistotou by byla kontrola čerpadla mimo motor na stolici, aby se vyloučily vedlejší možné nedostatky palivové soustavy. |  | Opravy a údržba malotraktoru TZ 4K 14, 27.4.2010 Tak to je asi bohužel po smrti, také už mne to potkalo. |  | Opravy a údržba malotraktoru TZ 4K 14, 26.4.2010 Základem je kontrola čerpadla a vstřikovače, vyhodil bych vstřikovací trysku z motoru a pomocí přívodní trubky nafty pro trysku odskoušel zda čerpadlo dává naftu ve všech nastaveních plynu, při tom je třeba vyloučit závadu v přívodu nafty do... celý příspěvek > |  | UKS Super robot - mlýnek na maso, 25.4.2010 O to se postará lisované ovoce, šnek drží pouze za západku v tělese před násypkou.Žlábek slouží jen k odvodu vylisovaných zbytků, tudíš je to bez problémů. |  |
 |
|
|
|