Příspěvky uživatele - 243.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata pro sezónu 2015, 15.1.2015
 Loni jsem sázela přerostlá rajčata v podstatě vodorovně, v zemi bylo cca 80 cm, zahrnula jsem je hlínou a na celý záhon poté manžel navezl 15 cm kompostu. Po letech, kdy se kompost nedal použít (stříkali jsme trávník proti plevelům) ho máme... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2015, 15.1.2015
Doporučený spon výsadby uvedený na sáčcích se semeny rajčat  (60 x 80 cm) splněn na 200% 
Rajčata pro sezónu 2015, 14.1.2015 Obsahuje fotku
Tak semínka Tomatoberry garden F1 zakoupena - cena za 8 semen něco přes tři eura, původ semen Holandsko. Obchod se nachází na Šancovej 88, Bratislava
Rajčata pro sezónu 2015, 14.1.2015 Obsahuje fotku
...mám přesouvatelnou konstrukci 6x 3 m (na této ploše mám 70 rostli rajčat)...Pane Vladimíre, ani se nedivím, že vám rajčata plesnivějí - napráskat na tak malou plochu 70 rostlin, je nerozum. Já mívám záhon 9 x 1.6, na něm ve dvou řádcích (80 cm od... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2015, 14.1.2015
A to budete pěstovat rajčata pořád na stejném místě?
Orchidej chřadne, 13.1.2015
Tak to je dobře :-), já jsem tak oživila loni několik rostlin.
Zastřihnout korejskou jedli?, 12.1.2015
Možná nikdy nebyli v lese a neviděli, jak "normální" jedle a smrčky rostou - v příznivém roce bývají přírůstky třeba i metr, samozřejmě jsou holé se založenými pupeny, ze kterých vyrostou postranní větvičky. S tím řezem bych byla opatrná - zahradníci... celý příspěvek >
Nakládání masa - problém, 8.1.2015
Tak to bych chtěla vidět, bez zatížení má tendenci vyplavat, i když je natěsno ;)
Nakládání masa - problém, 8.1.2015 Obsahuje fotku
Dají se koupit zátěžové kameny do sudů na zelí - různé průměry, prodejce odesílá velmi rychle.
Rajčata pro sezónu 2015, 8.1.2015
Našla jsem na Slovensku obchod, který má Tomatoberry v nabídce. Jsou v Blavě, manžel tam pracuje, takže se tam někdy staví. Dám vědět, za kolik a zda je tam mají :-)
Rajčata pro sezónu 2015, 7.1.2015
Paní Kristino, Spencer je koktejlové, chuťově vynikající, nepraská. Tipo můžu doporučit - nepraská ani při vytrvalých deštích, moneymaker je velmi úrodné, trochu později zraje, moc nepraská. Tornádo je katastrofa, praská po každém větším dešti, v... celý příspěvek >
Papriky 2015, 5.1.2015
Pane Vladimíre, píše, že by v noci neměla semínka teplotu 20-24 st., jako jí mají ve dne, kdy se topí ;)
Pěstování plodových růží - pro sklizeň šípků na zpracování, 4.1.2015
Toto nevypadá jako svíčková
Rajcata - z jednoho dve, 2.1.2015
Ano, je vyšší, pěstuji také na více výhonů.
Orchidej chřadne, 16.12.2014
Orchidej vyjměte ze substrátu, vyklepejte zbytky substrátu z kořenů. Pak odřízněte část, která má uhnilé kořeny, nepoškoďte zdravé vzdušné kořeny. Nechte řeznou ránu zaschnout, případně potřete živočišným uhlím a zasaďte do nového substrátu - vzdušné... celý příspěvek >
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika