|
Příspěvky uživatele - 243.114
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata pro sezónu 2015, 15.1.2015 Loni jsem sázela přerostlá rajčata v podstatě vodorovně, v zemi bylo cca 80 cm, zahrnula jsem je hlínou a na celý záhon poté manžel navezl 15 cm kompostu. Po letech, kdy se kompost nedal použít (stříkali jsme trávník proti plevelům) ho máme... celý příspěvek > |  | Rajčata pro sezónu 2015, 15.1.2015 Doporučený spon výsadby uvedený na sáčcích se semeny rajčat (60 x 80 cm) splněn na 200%
|  |
|  | Rajčata pro sezónu 2015, 14.1.2015  Tak semínka Tomatoberry garden F1 zakoupena - cena za 8 semen něco přes tři eura, původ semen Holandsko. Obchod se nachází na Šancovej 88, Bratislava |  | Rajčata pro sezónu 2015, 14.1.2015  ...mám přesouvatelnou konstrukci 6x 3 m (na této ploše mám 70 rostli rajčat)...Pane Vladimíre, ani se nedivím, že vám rajčata plesnivějí - napráskat na tak malou plochu 70 rostlin, je nerozum. Já mívám záhon 9 x 1.6, na něm ve dvou řádcích (80 cm od... celý příspěvek > |  | Rajčata pro sezónu 2015, 14.1.2015 A to budete pěstovat rajčata pořád na stejném místě? |  | Orchidej chřadne, 13.1.2015 Tak to je dobře :-), já jsem tak oživila loni několik rostlin. |  | Zastřihnout korejskou jedli?, 12.1.2015 Možná nikdy nebyli v lese a neviděli, jak "normální" jedle a smrčky rostou - v příznivém roce bývají přírůstky třeba i metr, samozřejmě jsou holé se založenými pupeny, ze kterých vyrostou postranní větvičky. S tím řezem bych byla opatrná - zahradníci... celý příspěvek > |  | Nakládání masa - problém, 8.1.2015 Tak to bych chtěla vidět, bez zatížení má tendenci vyplavat, i když je natěsno ;) |  | Nakládání masa - problém, 8.1.2015  Dají se koupit zátěžové kameny do sudů na zelí - různé průměry, prodejce odesílá velmi rychle.
|  | Rajčata pro sezónu 2015, 8.1.2015 Našla jsem na Slovensku obchod, který má Tomatoberry v nabídce. Jsou v Blavě, manžel tam pracuje, takže se tam někdy staví. Dám vědět, za kolik a zda je tam mají :-) |  |
|  | Rajčata pro sezónu 2015, 7.1.2015 Paní Kristino,
Spencer je koktejlové, chuťově vynikající, nepraská. Tipo můžu doporučit - nepraská ani při vytrvalých deštích, moneymaker je velmi úrodné, trochu později zraje, moc nepraská. Tornádo je katastrofa, praská po každém větším dešti, v... celý příspěvek > |  | Papriky 2015, 5.1.2015 Pane Vladimíre, píše, že by v noci neměla semínka teplotu 20-24 st., jako jí mají ve dne, kdy se topí ;) |  | Pěstování plodových růží - pro sklizeň šípků na zpracování, 4.1.2015 Toto nevypadá jako svíčková |  | Rajcata - z jednoho dve, 2.1.2015 Ano, je vyšší, pěstuji také na více výhonů. |  | Orchidej chřadne, 16.12.2014 Orchidej vyjměte ze substrátu, vyklepejte zbytky substrátu z kořenů. Pak odřízněte část, která má uhnilé kořeny, nepoškoďte zdravé vzdušné kořeny. Nechte řeznou ránu zaschnout, případně potřete živočišným uhlím a zasaďte do nového substrátu - vzdušné... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|