|
Příspěvky uživatele - 243.114
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Broskvon 328 nadmorska vyska, 23.4.2017 U Přerova, 280 mnm máme Harbrite a Harbinger. Velmi větrná poloha, údolí navazující na Moravskou bránu... Harbrite přežila -34ºC, omrzly tehdy květní pupeny, v dřevě namrzla na osluněné straně (nebyla nabílená ani nějak obalená) |  | Mráz, 21.4.2017 Stříká se celou noc asi proto, aby voda odevzdávala skupenské teplo a ten led měl pořád jen kolem nuly. Pokud přestanete, tak se ochladí na okolní teplotu. Zrovna tak by se asi mělo stříkat do doby, než začne tát, aby rozpouštějící se led nebral... celý příspěvek > |  |
|  | Mráz, 18.4.2017 Tyto teploty jsou v této době "normální". Nenormální je to, že na přelomu března a dubna vyletěly teploty přes dvacet stupňů a vše se zbláznilo... |  | Kde najdu červenou vrbu?, 18.4.2017 Zadejte do google salix purpurea, výsledky v češtině. V pár zahradnictvích jí mají. |  | Začátečník v novém skleníku - papriky, okurky, 17.4.2017 Taky dávám dvě až tři okurky a je to k nesnězení (tříčlenná rodina) |  | Mráz, 17.4.2017 U Přerova, 270 mnm mělo být +3, bylo -2. Magnolie před domem má zhnědlé květy, do zahrady nemám odvahu jít. |  | Mráz, 16.4.2017 Hosta = bohyška. Kytka. |  | O jaký strom se jedná?, 16.4.2017 Nějaká slivoň, nejspíš myrobalán. |  | Zasychani sazenic rajcat, 15.4.2017 Problémem je to, že pisatelka asi nemá na račatech žádné zdravé výhony |  | Zasychani sazenic rajcat, 14.4.2017 Jo, Agro jsem použila asi před třemi lety se stejným výsledkem... Jinak ty poškozené vršky jsem odstranila a jako nový vrchol byl nejvýše položený zdravý zálístek. |  |
|  | Predklíčenie brambor - svetlo, 14.4.2017 Nebojte, vyrostou. |  | Název skalničky?, 11.4.2017 řebčík kostkovaný |  | Kašírovaná fólie na fóliovník 6 x 6 metrů, 10.4.2017 Obaly.cz - zadejte kašírovaná plachta 6 x 6 m |  | Jak vypěstovat krásné sazenice rajčat, 3.4.2017 Objednala jsem Tomatoberry - vyrostla směs keříčkových rajčat, asi jim ta semínka zbyla, když dělali salát |  | Muskaty mi za oknom zacinaju mohutne rast, co s tym?, 3.4.2017 Ty muškáty měly být dávno ostříhané, nejlépe na podzim, teď už byste měl nové silné výhony. Zastřihuje se tak na 3 - 4 očka. |  |
 |
|
|
|