Příspěvky uživatele - 168.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nemoc angreštu, 16.5.2014
Pro tazatele 90.239: není to příjemné, ale současný stav k lepšímu nezměníte a letošní úrodu Vašeho angreštu už nezachráníte. Pokud nezasáhnete podle rad kolegů, v příštím roce i v následujících letech dopadnete stejně. Dříve nebo později se však... celý příspěvek >
Ale pane PP, přeci víte, že já už jsem všechny nerezistentní odrůdy angreštu dávno vykopal.
Naprosto s Vámi souhlasím, teď je jen otázka, zda tazatel má nějaký postřikovač, koupí si chemii a základní ochranu proti ní a bude postupovat podle Vašich rad. Ačkoli mám doma slušný arzenál chemie i kvalitní postřikovač, v případě angreštu jsem... celý příspěvek >
Plody jsou napadené pouze na povrchu, takže konzumovatelné jsou. Otázkou je, zda na takové nevzhledné plody budete mít chuť.Sdělil byste nám, prosím, o jakou odrůdu angreštu se jedná? Neboť v současné době se odrůdy angreštů rozdělují, mimo jiné, na... celý příspěvek >
Starjet AJ 92-16 nebo Husqvarna CTH164, 16.5.2014
Tehdy se ještě dvouválec nedával, Agrojet AJ 102 a motor byl BS Diamond15,5k, dokonce nemá ani olejový filtr.
Co dělat se dvěma hektary louky a traktorem?, 16.5.2014
Nevím, zda mě jen nechcete zkoušet, ale fundovaně Vám jistě odpoví na dotaz na SZIF.
Ozrane listy spenatu, 16.5.2014
Měl jsem podobnou záhadu v březnu ve skleníku. Něco mi tam žralo sazenice salátu a květák. Za noc třeba dvě rostliny. Také jsem nenašel žádné slimáky a ani požerový jed nezmizel. Až jsem tam jednou vyrazil po půlnoci a našel jsem při teplotě +4° v... celý příspěvek >
Jinými slovy žadatel o podporu na plochu musí být majitel té plochy zemědělské půdy nebo alespoň nájemce s platnou smlouvou a z plochy zároveň nesmí podporu dostávat jiná osoba.
O jednotnou platbu na plochu(SAPS) může žádat fyzická nebo právnická osoba obhospodařující zemědělskou půdu, která je na žadatele vedena v evidenci využití zemědělské půdy podle uživatelských vztahů(tzv. LPIS).
Zkratku LIPS neznám, ale nejspíš myslíte LPIS?
Starjet AJ 92-16 nebo Husqvarna CTH164, 16.5.2014
Husqvarnu neznám, ale Starjet se s postupnými drobnými úpravami vyrábí už od r. 1997 (tehdy ještě Agrojet), takže určitě nebude problém s ND. Já ho mám od 1998, celou tu dobu seká každoročně cca 8x přes 1,2ha + sběr listí a jsem spokojený.... celý příspěvek >
Ještě se připojím. Vzhledem k tomu, že si louku ponecháte a stejně, tak jako tak, se o ni budete muset postarat, zároveň máte i nářadí na posečení a sklizení, mohl byste zkusit zažádat o státní dotaci jednotné platby na plochu zemědělské půdy SAPS.... celý příspěvek >
Brambory ještě nevylezly, 15.5.2014
Také pěstuji brambory, také je sklízím počátkem prázdnin, ale mandelinky se nebojím, protože počátkem prázdnin nedělá výrazné škody a proti plísni také nestříkám, ze stejného důvodu.
Mýt či nemýt benzinovou sekacku, 14.5.2014
Zahradní traktor Agrojet od r. 1998 sekající cca 8x/rok 1,2ha jsem nikdy nemyl, pouze špachtlí seškrabal trávu a na zimu navíc vyčistil drátěným kartáčem, štětcem a smetákem. Ale proti gustu žádný dyšputát.
Mýt či nemýt benzinovou sekacku, 14.5.2014
Skoro to vypadá, že je tu jeden pilný mezi samými lenochy, včetně mě.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika