Příspěvky uživatele - 168.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdy sazenice do skleníku a kdy na záhon?, 15.4.2015
Rozhodně zasaďte ihned sazenice jahod. Ty už mohly být v zemi, mráz jim neublíží. Také sadbu květáku a kedlubnů naven zasaďte co nejdříve. Já budu vysazovat zítra navečer. V pátek má pršet, tak se sazenice lépe ujmou. Slibovaný mráz příští týden... celý příspěvek >
Moc male kvety broskyne, 13.4.2015
Různé odrůdy broskvoní mají buď miskovitý typ květu nebo zvonkovitý(jakoby ne zcela otevřený). Miskovitý květ vydrží mráz -2°až-3°, zvonkovitý -4°až-5°, což může mít značný význam při pěstování a sklizni v okrajových, pro pěstování méně vhodných... celý příspěvek >
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 8.4.2015
Na chmi předpovídají na úterní ráno +2° až -3°. Tak to bude loterie, když už všechno pokvete.
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 7.4.2015 Obsahuje fotku
Možná ano. Specielně pro meruňku jsem dokoupil trochu Championu a s Talentem dohromady jsem na ní stříknul v sobotu navečer.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 7.4.2015
U nás podle chmi bylo -3,3 a v přízemní vrstvě -7,2. Večer jsem všechno ve sklenících přikryl hadry, i teploměr a ten teď ukazuje +0.6. Tak snad jsem jsem to zachránil aspoň tam, ale dnešní noc dostala Karola určitě za uši. No a to je důvod, proč... celý příspěvek >
Jak na rez hrušnovou?, 6.4.2015
Taky bych ty jalovce postříkal, ale to bych musel přes ploty hned k několika sousedům.
Hrách - kdy nejdříve vyset?, 6.4.2015
Už leze ven.
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 6.4.2015
Letos jsem porušil skoro tradici jednoho postřiku a 4.4. jsem broskvoně postříkal podruhé Kuprikolem, i když už listové pupeny mají zelené špičky.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 4.4.2015
Kde má být 0°? Možná nemám všechny informace, ale na Chmi.cz mají předpověď -1° - -5°, slabý severní vítr. Horší předpověď už snad ani nemůže být.
Hnojivo s velkým podílem fosforu a draslíku, 2.4.2015
Ani nevím, zda nějaké existuje. Stačí mi superfosfát a síran draselný. Síranu spotřebuji zhruba 10x více.
Rajčata pro sezónu 2015, 2.4.2015
Deset do skleníku, osm ven k jižní zdi. dalších deset si pořídím ze zálistků. Zbytek rozdám. K radosti mi stačí pochvala, že ta moje jsou nejlepší a že úroda z nich byla super. Stále je dost těch, kteří to neumí, anebo na to nemají podmínky.
Rozkvétání broskvoní, 2.4.2015
s radostí bych udělal tentokrát výjimku a postříkal podruhé, protože by to stále ještě šlo. Ale počasí mi nepřeje, takže to nejspíš zůstane jako minulá léta jen u toho jednoho umytí Kuprikolem z 21. 3.
Rajčata pro sezónu 2015, 2.4.2015
Moc pěkné. Já jich mám jen stovku a jen v pěti odrůdách, ale asi stejně vysoká. Letos jsem je přesadil do 2dl průhledných kelímků v nichž je pěkně vidět postupný vývin kořínků a také případné přemokření zeminy.
Teplota v skleniku, 2.4.2015
Tak dejte vědět, jak jste s těmi rajčaty dopadl letos. Já mám ve skleníku od února zatím jen salát, kapustu a květák a stejně to všechno raději přikryju.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 1.4.2015
Tak bych to neviděl. V těch optimálních polohách panují obecně rozhodně příznivější podmínky. Tady vidím spíš problém teplejších konců zim, kdy i v okrajových oblastech dochází k předčasnému narašení a pak většímu nebezpečí jarních mrazíků. Ale... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika