|
Příspěvky uživatele - 138.131
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Starší odrůda rajčat - plody červené i žluté s růžky, 12.2.2013 nevíte náhodou, co to bylo za rajčátka, pěstovala je má teta, asi před 25 lety, byly to různé barvy, měly všelijaké růžky, tvarově nebyly vyrovnané... existuje ještě někde něco takového?Vždycky si nechávala svoje semínka, takže nevím, jestli už to... celý příspěvek > |  | Nejchutnější rajčata, 11.2.2013 tak to mě trochu uklidnilo.
jinak kdyby někdo chtěl, mám tu přebytek semínek Sláva Porýní, jsou už sice prošlá, ale běžně vysévám i taková semena, co taky s tím, když to přebyde, v některých sáčcích bývá hodně semen.Tu bylo napsáno 1OO... celý příspěvek > |  |
|  | Nejchutnější rajčata, 11.2.2013 tak to s tím Perunem, doufám,že sem neudělala chybu-to že sou plody moučné by mi ani nevadilo, spíš aby jich bylo dost.Bylo mi řečeno při koupi, že plodí bohatě... |  | Nejchutnější rajčata, 11.2.2013 mě suchá rajčata nevadí, to že je ranné je plus, jinak ty podlohlé rajčátka, asi nebyly ildi, ale spíš to připomíná tvarově Taiko.
Jinak mám letos 6 odrůd, různé typy, základ je Start, a Stupické, a pak pár semen od každého,... celý příspěvek > |  | Nejchutnější rajčata, 11.2.2013 No, já je budu mít letos prvně-tak to není potešující zpráva, ale právě že mi bylo raděno je koupit... prý jsou OK-tak třebas to byla náhoda.
Dřív sem měla takové malé žluté oválné, podlouhlé,bohužel na sáčku nebyla odrůda, teď sem je už... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|