Příspěvky uživatele - 138.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plody na rajčatech nerostou, 23.6.2013
mám ten foliák tedy sundat?Papriky tam plody mají...
no ale proč to prodávají, přece do foliáku se dávají rajčata, okurky,papriky.Taky si myslím, že neoplozený květ neudělá nic, prostě upadne.Manžel tvrdil, že na krabici bylo doslova že je to na rajčata.Co teď s tím, sundat celý ten nesmysl, a nechat... celý příspěvek >
nevěděla jsem že je tabákový postřik jedovatý, na nějakém webu o tom lidi psali že to používají, to by mě nenapadlo že to může být prudce jedovaté, když to lidi vykuřují až běda.Zdravé to jistě není, ale že by prudký jed?Na tom Pirimoru je psané... celý příspěvek >
asi by to bylo nejlepší, zkusím to, i když nevím, jestli to má ještě smysl.Letos sem hodně otrávená, krom okurek a cuket, dýní mám po všem h... o.Papriky hrůza, venku sama mšice, několikrát sem to stříkala Bioolem, ale zbytečné, mám i Pirimor ale to... celý příspěvek >
jenže tyhle trčící kuličky už byly na rostlinách před pár týdny, takže nevím, a to bylo ještě chladno.Takže ani tak ani tak asi není OK.Navíc už je většina květů rozvita, takže pokud je to ztracené, tak už na rostlinách ani moc plodů nebude, jsou už... celý příspěvek >
folie je do zelena, a bohužel nějaké střešní okno nehrozí, je to konstrukce s nataženou folií, ale dveře jsou velké téměř celá přední stěna, pořád je mám otevřené.S rostlinami třepu pořád.Hlína je stejná jako jinde na zahrádce.No když to nepůjde... celý příspěvek >
Plody na rajčatech nerostou, 22.6.2013
ach jo, to sou vyhlídky.Tak sem si matně spomněla před lety, když sme se stěhovali, tak v zahradě stál starý skleník, na hrozném místě pod stromem, tenkrát sme věděli že půjde pryč, i původní majitel říkal že ho má jen na salát a kedlubny zjara než... celý příspěvek >
vždycky sem si myslela, že neoplozené květy odpadnou.Co se s těmi miniplody stane, sou tam už několik týdnů, a nic neopadlo.
s rostlinami třesu pořád a foliák je trvale otevřený
Když tak koukám, jak vám to v těch sklenících roste... já mám foliáky, v nich mega rostliny, i docela bohatě kvetoucí, vše je v pořádku, rostliny sou zdravé, ale rajčátka nikde.Jen na několika místech odkvetlé květys mini plody, pár milimetrů, vůbec... celý příspěvek >
Zaštipovat cherry rajčata?, 22.6.2013
díky, tak to nechám, ono připadá mi, že čím víc vylomím, tak hned roste druhé.Ten Perun je taky masakr.
Zaštipovat cherry rajčata?, 21.6.2013
pěstujete někdo odrůdu Golden Curant? Ptám se ohledně vyštipování.Je to sice tyčkovka, ale vzhledem k tomu že rostlina má neskutečně bujný vzrůst, a musela bych u ní stát denně, vzdala sem to.V kýblech je ještě bujnější než ve volné půdě./kýble jsou... celý příspěvek >
Sklizeň rajčat 2013, 17.6.2013
ach jo... vy se všichni máte, mě to zatím jen kvete/ rajské/ ,a něco ještě ani ne.Akorát snad venku mám pár kozích rohů, a ve foliáku jednu papričku.Rajčata sou na tom zpoždění hůř než papriky, ale aspoń sou pěkné, papriky sou jinak ubohé... celý příspěvek >
Sladký angrešt odolný proti padlí - co mi můžete doporučit?, 14.6.2013
no, kdo ví co s tím šlechtitelé dělají.Měla sem tuto odrůdu od roku 2OO3-do 2OO7,kdy stromky museli uhnout přestavbě dvora.Po novu sem ji koupila před 2 roky jen jeden stromeček, a bohužel, hned na rok jej ožrala nějaká potvora a uschl.Tak aspoń vím,... celý příspěvek >
Odrůda rajčete, 13.6.2013
a která se u vás osvědčila jako odolná proti plísni?Mě třebas rajčata typu SM, Cherolla F1,Taiko.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika