|
Příspěvky uživatele - 112.7
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Fagus sylvatica rohanii gold, 23.2.2012 Ano, to bych uvítal.Můj buk je teprve 30 cm, v loňském roce rouboaný, takže rok 2012 stráví ještě v květináči. Mám totiž na zahradě fagus sylvatica aurea pendula, ten má sice o poznání listy žlutější ale i když je docela stíněn jinými stromy, na... celý příspěvek > |  | Kanadská jedle, 1.2.2012 ... a kanadská jedle je prosím co? |  |
|  | Napadená borovice, 14.1.2012 Těžko na dálku radit, ale co je z fotografie patrné je to, že se jedná celkem o mladou borovici a jehličí výše je víceméně zelené. Takže, jak dlouho je ta borovice vysazena? Jestli byla vysazena letos, je docela možné, vzhledem k tomu že podzim byl... celý příspěvek > |  | Sango Kaku - keř nebo strom?, 11.1.2012 Je ještě třeba uvést, že označování japonských javorů v hobby shopech je ve většině případů chybné. Prodejci stačí, že cena je správná a s označením na jmenovce si hlavu neláme!!! Tak bacha na ně!!! |  | Sango Kaku - keř nebo strom?, 11.1.2012 Potenciál tohoto javoru je takový, že ve vhodných podmínkách může dorůst až 8 m výšky a 6 m šířky. To by ale mělo trvat poměrně dlouho, odhad tak 20 let. Pokud je tento rozměr pro Vaše podmínky nepřijatelný, existuje "zmenšenina" tohoto javoru -... celý příspěvek > |  | Acer pentaphyllum - kde sehnat?, 6.1.2012 Díky za informaci, ale pak je můj hlavní problém zjistit, kde a zda vůbec tento javor, který je původem z Číny a i tam (v původním prostředí) je již poměrně vzácný, v CZ roste. Na západ od našich hranic ho lze zakoupit ale u nás o nikom nevím.... celý příspěvek > |  | Acer pentaphyllum - kde sehnat?, 6.1.2012 Neporadí někdo s nákupem javoru acer pentaphyllum v CZ? |  |
 |
|
|
|