Příspěvky uživatele - 45.252

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Náhlé zaschnutí vyrašených letorostů u letošní broskve, 3.5.2014
Souvislost s produktem z Hlubny Brno je více než na 90%. Broskev jsem po výsadbě zkrátil velmi dost, jak je to nutné. Všechny rány a to i níže na kmenu jsem zamázl tím šmejdem. Takže to otrávilo asi celý stromek. Nevypadá nikde že by níže na kmínku... celý příspěvek >
Náhlé zaschnutí vyrašených letorostů u letošní broskve, 2.5.2014
Tak na broskvi stromku zasychá i poslední letorost. Přemek a ten jeho komerční pořad už leta nesleduji. Jen samá reklama a polopravdy a nesmysly. Například rada že česnek vydrží do jara, když se oloupe a nacpe holé stroužky do sklenic ve kterých bude... celý příspěvek >
Náhlé zaschnutí vyrašených letorostů u letošní broskve, 2.5.2014
Nemůžu ani slovy vyjádřit ten vztek, beznaděj a promrhaný čas, práci a peníze. Jak takový šmejd, který stromy zabíjí můžou balit a dodávat na ochranu stromů po řezu! Zničilo mě to nejméně dva drahé stromky a počítám že když jsem tím zamazal dvě další... celý příspěvek >
Mráz - malé plůdky meruněk, 1.5.2014
Olomoucko i přes mráz -1C merunky- VP a Bergeron, ten zvláště obsypané merunkami. Jen nevím zda přežijí hlášenou až 0C další dny...
Co to je za "sršně pohřebáky" na wistárii?, 1.5.2014
Ano, děkuji. Je to skutečně Drvodělka fialová. Koukal jsem na netu a vše tomu odpovídá. Je celkem vzácná včela samotářka. A tu jich létají co jsem viděl tak 2-3páry...))) Je to pokoukání...
Náhlé zaschnutí vyrašených letorostů u letošní broskve, 1.5.2014
Myslím že mě ten šmejd a zmetek z Hlubna chemické výrobní družstvo v Brně zlikvidoval před pár lety i jednoroční merunku. To je zralé zaject tam do Brrrná a vhodit jim ten šmejd pěkně naředěný do kanclu ředitele či na jeho auto, at si taky... celý příspěvek >
Co to je za "sršně pohřebáky" na wistárii?, 1.5.2014 Obsahuje fotku
ještě jednou
Co to je za "sršně pohřebáky" na wistárii?, 1.5.2014 Obsahuje fotku
Ví někdo co opyluje wistárii na fotech? Je to velikostně jako sršen, ale celé úplně černé vč. křídel. A mám dojem že na podzim vždy 1x tak veliké to létá jako malá helikoptéra, ale může to být na podzim něco jiného.
Hnojit rododendron Cereritem?, 30.4.2014 Obsahuje fotku
Matka nasypala, ano doslova nasypala Cererit z Hoštic k rododendronu. Myslím, že nehledě na přehnané množství je Cererit z Hoštic bud neutrální nebo zásaditý i když je tam i 15%síry rozpustné ve vodě. Je neutrální nebo zásadity?? Díky.
Náhlé zaschnutí vyrašených letorostů u letošní broskve, 24.4.2014
Ted nevím zda jsem starší broskev při zmlazovacím řezu v březnu taky nezamazal tímto šmejdem "balzámem" z Hlubna chemické výrobní družstvo v Brně... (((
Takové šmejdy by měly zveřejnovat, vždyt je to matení a klamání zákazníka. Balzám jsem měl zato že zastupuje štepař. vosk. Ted jsem koukal kdy přesně jsem sázel stromek a je to přesně 6týdnů od výsadby do prvního projevu zaschnutí!!! To je ale nějaká... celý příspěvek >
Koukal jsem podrobně na ty 1mm písmena na etiketě. A opravdu pod velkými 5mm písmeny o tom že je mj. určen na stromky po řezu!!! je dole 1mm písmenečky jedna věta že nelze použít na jednoleté výhony... jsou to šmejdi, at jdou někam s takovým... celý příspěvek >
Balzám- výrobce HLUBNA chemické výrobní družstvo v Brně. Oba výhony na jedné větvi jsou suché. Na druhé větvi je jeden výhon bez poškození a druhý vypadá že má srdíčko zdravé. Třetí větev na vrcholu ani vůbec nevyrašila.
Náhlé zaschnutí vyrašených letorostů u letošní broskve, 23.4.2014
Balzám byl použit už ale před měsícem... takže tím to také nebude
Náhlé zaschnutí vyrašených letorostů u letošní broskve, 23.4.2014
Jenže mě lístky hned ze dne na den zhnědly... a to odpovídá popálení. Navíc nevím jak by se monilioza dostala do letošního stromku, když nemá květy. A likvidovat stromek za 200 tedy určitě nebudu(olámáním zhnědlých letorostů), dokud by neuschl celý a... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika