Příspěvky uživatele - 45.252

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Totální chloroza i přes použití chelátu železa, 23.6.2014 Obsahuje fotku
a další
Totální chloroza i přes použití chelátu železa, 23.6.2014 Obsahuje fotku
Posílám ještě fota
Totální chloroza i přes použití chelátu železa, 23.6.2014
Listy jsou prakticky dosti sytě žluté po celé délce letorostů a extémní zežloutnutí určitě nastalo po 3. aplikaci chelátu železa. Přetím byly listy něco mezi žlutozelenou, ted jsou spíš do žluté a to po celé délce letorostů. Hnojení NPK hnojivem na... celý příspěvek >
Totální chloroza i přes použití chelátu železa, 22.6.2014
Chlorozu ale nemůže přece způsobovat nedostatek dusíku...
Totální chloroza i přes použití chelátu železa, 22.6.2014
Broskve byly hnojeny každý rok hnojivem na ovocné stromy, tím v tom 5kg pytlíku. Vyrábí ho u nás jen asi dvě firmy. Tu 10-ti letou broskev jsem letos na jaře z nutnosti zkrátil o 1/3 hlavních větví a vypadalo to že se trochu vzpamatovala, vyrostly... celý příspěvek >
Totální chloroza i přes použití chelátu železa, 21.6.2014
Zálivku zelenou skalicí jsem dělal už loni.Letos síranem amonným. Vážně už nevím co dělat... Chloroza se spíše po třetí aplikaci chelátu železa zhoršila... Listy už jsou dosti sytě žluté s výrazným vystoupnutím tmavých zelených žilek...
Totální chloroza i přes použití chelátu železa, 21.6.2014
Na cca 10-ti leté broskvi už třetím rokem dochází k chloroze-žloutnutí listů. Letos jsem již 3x použil chelát železa postřikem na list a po třetím postřiku pozoruji extrémní žloutenku listů, tj. s vystouplými zelenými žilkami. Situace se spíše po... celý příspěvek >
Očkování nebo roubovaní lze nyní?, 19.5.2014
Jed se jmenuje "Stromový balzám" výrobce HLUBNA Brno. Mj. je to v diskuzi v broskvích pod nedávným vláhnem, tj. bude hned na počátku diskuzí u broskví. Něco ve smyslu "vadnutí stromku broskve..."
Očkování nebo roubovaní lze nyní?, 17.5.2014
Hlavně nezatírejte rány nejen při roubování a očkování, nebo i řezu tímto JEDEM z HLUBNY Brno. Je totální herbicid pro stromky, který mě zadusil již více stromků než jsem přišel na to že je to ním. Jsou tu i jiné diskuse vlákna kde je o tom psáno.
Cukr, cukr a jenom cukr, 17.5.2014
Vzhledem k množství cukru ku poměru protlaku a přepalování na více než 90% líh, se spíše jedná o velmi jemný čistý líh, než rajčatovici. A opakovaným přepalování dokonce jak píšte, tedy vyloženě opakovaným-tj. pod dokončení přepalování 50L kvasu... celý příspěvek >
Zkáza hrušky - čím stříkat hálčivce, 12.5.2014
Děkuji, ale tento produkt není na netu prakticky k prodeji, navíc je registrován u jádrovin jen proti sviluškám. Vlnovník jen u révy.
Zkáza hrušky - čím stříkat hálčivce, 12.5.2014
V domění že se jedná o vlnovníka jsem hrušen před cca 3 týdny postříkal Omite, ale nové listy jsou pořád dál napadány. Je to tedy hálčivec a přípravek Sanmite se prodává ve velkém balení za 300Kč a více, což je neúnosné pro malozahrádkáře.... celý příspěvek >
Jakou sekačku na pozemek 250 m2, 3.5.2014
Na takový malý pozemek jednoznačně levná elektrická sekačka. Ale pokud máte dostatek financí na drahé náhr. díly a servis kupte si poruchové morálně koncpčně zastaralé smrady na benzín.
Náhlé zaschnutí vyrašených letorostů u letošní broskve, 3.5.2014
Jak jsem včera tu už psal, právě zasychá...
Mráz - malé plůdky meruněk, 3.5.2014
Tak ruská mrazová ruleta se roztáčí... zítřek a pondělní ráno bude na Olomoucku rozhodující. Má být dle chmi.cz   0C až -1C a kdo ví... záleží na místních aktuálních podmínkách, vyjasnění, celkovém času mrazu a větru.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika