Příspěvky uživatele - 213.126

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kryt ventilů, 12.8.2012
To jsem potřeboval "nakopnout"
Kryt ventilů, 11.8.2012
Mě právě připadlo že v originále byl použit nějaký tmel šlo to těžko sundat.Když tmel tak silikonový a jako separátor silikonovou vazelinu?
Kryt ventilů, 10.8.2012
Čím utěsnit tento kryt po jeho demontáži a zpětné motáži?
Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?, 23.7.2012
Už je to hodně dávno dostal jsem výtažek na znojemské okurky mělo to strašně divnou chuť teprve po čase jsem zjistil že se tento výluh ředil 1:1000.Tak jsem od pokusu vyrobit znojemské okurky navždy opustil.
Zkušenost s robotickou sekačkou, 20.7.2012
Když vás v noci vzbudí sousedova robotická sekačka protože máte otevřené okno u ložnice je to,, paráda''
Postřik na mšice, 7.7.2012
Letos jsem zlikvidoval mšice na růžích výluhem z kopřiv, mšice na kopru a petrželi zatím nechávám sluníčkům, mšice na košťálovinách zatím jenom vodou a ve skleníku zatím nic ale dnes jsem viděl mravence tzn za chvíly mšice a tak nastooupí mospilan.
Zahradni solarni osvetleni, 30.6.2012
Světlo z Makra jsem rozebral, proměřil a zjistil že solarní dobíjení je nic moc musí deset hodin nabíjet aby osm hodin svítilo.Když je baterie řádně nabitá tak svítí opravdu dost.Solár ji ale nikdy nenabije naplno.V noci vidíte kde je cestička a to... celý příspěvek >
Zahradni solarni osvetleni, 29.6.2012
A co v zimním období kdy je krátký den a baterie se dostatečně nenabije?
Solarni panel z Mount, 26.6.2012
Jednáli se o panel Slim tak mohu říci na zimu vypustit a vzduchem vypudit veškeré zbytky vody, na rozvod nepoužívat bazénové hadice které na slunci degradují(max.dvě sezony) U mně došlo k tomu že po pěti letech se paanel uprostřed nafoukl ale... celý příspěvek >
Postřik rajčat proti plísni bramborové, 16.6.2012
Však taky ty z Holandska maj nejhorší chuť, spoustě lidí to nevadí.
Postřik rajčat proti plísni bramborové, 16.6.2012
Z měděnými drátky jsem to zkoušel a rostliny vydržely o týden déle než ty ostatní.Jak to dělají v zemích kde jsou rajčata exportní artikl?
Kvetoucí roub, 12.5.2012
Já jsem se domníval že květní pupeny se tvoří v červnu na příští rok, uprostřed leta se dají zřetelně rozpoznat.Jak je ale vidět není to asi nic neobviklého.Asi ten květ vyštípnu.
Kvetoucí roub, 12.5.2012
Tak mě vykvetl roub odrůdy Rubinola.Použit jednoletý letorost řezaný v únoru, roubovaný v dubnu za kůru.Při prohlídce matečního stromu kterému je tak osm let jsem zjisti že všechny květy jsou na zastřižených loňských letorostech.Čím to je a co stím... celý příspěvek >
Termostat do skleníku, 12.5.2012
Při hledání vhodného termostatu nacházím jen termostaty z rozspínacím kontaktem nebo neumím hledat.Dejte někdo nějaký typ.
Pozdní jarní mrazy, 10.5.2012
Brambory stačí přihrnout, jsou li tak vysoké že to nejde tak netkanou textilii.Viděl jsem namrzlé brambory okolo 10.června to pak nepomůže nic.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika