|
Příspěvky uživatele - 67.66
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sklo Helios - co to je?, 6.4.2016 Dobře. A když zjistíte, že Helios propouští toho UV záření víc nebo méně než normální sklo, jaký to bude mít praktický dopad na skleník, rostliny a Vaše aktivity v něm? |  | Sklo Helios - co to je?, 6.4.2016 Ptal jsem se sklenáře, co mi zasklíval skleník, zda-li používá ono sklo Helios. Bylo to ještě před listopadem. Říkal, že ten název nezná, ale tzv. skleníkové sklo, co přinesl, je normální, jen méně kvalitní, tudíž levnější. |  |
|  | Presadenie čerešne, 6.4.2016 S třešněmi na ptáčnici je dnes problém. Do zahrady běžné rozlohy (u domu) je má smysl vysazovat jen tehdy, plní-li další funkce - dávají stín, chrání před hlukem a prachem ze silnice, není kde se líbat na prvního máje. Jinak zabírají moc místa... celý příspěvek > |  | Presadenie čerešne, 6.4.2016 Klobouk dolů před úsilím pracovitých rukou i před krásnou půdou v jámě. Přiznám se, že sám bych k takové dřině nenašel odvahu. Mimojiné i proto, že bych si nebyl jist, zda řádně seřezaný strom první rok až dva (než opět řádně zakoření) i tak... celý příspěvek > |  | Česnek v zemi?, 4.4.2016 Mulčovat česnek?
Už máte trávu? |  | Opravný řez Admirálu na M9, 4.4.2016 z tých fotiek "od souseda" mi prišlo trochu smutno. A nebolo...
Rozumím. Taky jsem si myslel, že heslo: "Kdo nejde s námi, jde proti nám!" patří do učebnic dějepisu... |  | Jak ostříhat rybíz a angrešt?, 4.4.2016 Nejde patrně o rez, nýbrž nějakou saprofytickou řasu. Meruňce neškodí, rybízům taky ne. |  | Čerešna Rivan, 4.4.2016 Vypálit lze samozřejmě cokoli, ale Rivan je vhodná nejméně.
1. obsahuje málo cukru
2. plody jsou malé
3 chybí výraznější třešňové aroma.
Jedinou předností odrůdy je její ranost. A tu v destilátu neoceníte. |  | Jakou kvalitní benzínovou pilu za cca 10 tis.?, 4.4.2016 Jonsered a Husqvarna jedno jest. Liší se barvou plastu. |  | Hnojení nektarinky, 4.4.2016 Ne. Nechat růst, občas zalít. Předpokládám, že byla správně zastřižena.
Zadání vlákna mi připomíná dotaz jedné rodičky: "Právě se mi narodilo dítě. Koupila jsem doplňky stravy: selén, zinek koenzym Q10. Kolik tablet mám svému... celý příspěvek > |  |
|  | Jak nejlépe využít koňský hnůj?, 4.4.2016 Agresivní asi není správné slovo, ate trocha pravdy na tom je, Jak psal host 208168, kráva je přežvýkavec a její exkrementy, tedy i mrva a posléze hnůj jsou živinami koncentrovanější a ve vyšším stupni mineralizace. Koňský obsahuje víc nestrávené... celý příspěvek > |  | Hnojení nektarinky, 4.4.2016 Stromek se po vysazení musí především ujmout, začít růst, tvořit nové kořínky. K tomu mu napomáháme tím, že vykopeme jámu, původní zeminu prokypříme, obohatíme, v horších případech vyměníme. Stromek pak v suchu zaléváme a půdu kolem něj udržujeme bez... celý příspěvek > |  | Opravný řez Admirálu na M9, 4.4.2016 To, co napsal pan Hlavatý o stromech 20.3. jako doušku (P.s.) ke svému příspěvku se mi moc líbí. Myslím si v podstatě totéž.
Jenomže nemůžeme míchat dohromady dvě rozdílné věci: přírodní krásu stromů a tržní pěstování ovoce. Stejně jako... celý příspěvek > |  | Čerešna Rivan, 4.4.2016 Sázet dvě stejné třešně vedle sebe je nerozumné.
1. Vzájemně se neopylí
2. Jedná se o nejranější odrůdu vhodnou jen na přímý konzum. Až poporostou, nestihnete sníst plody ani z jedné.
Řešením je přeroubovat včas jeden ze stromků... celý příspěvek > |  | Hnojení nektarinky, 4.4.2016 Čím hnojit nektarinku sázenou na podzim 2015?
Ničím! |  |
 |
|
|
|