Příspěvky uživatele - 67.66

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Domácí švestka a Domácí velkoplodá, 11.4.2016
Kdes viděl, Petře,  tu kůru Domácí rané? Co se týče Procházkovy, podle pupenů, dřeva, i tvaru plodů je zřetelné, že nejde o pravou švestku nýbrž pološvestku - takovou větší Wangheimku.
Rubista, 11.4.2016
Souhlasím s Jiřím. Údaj, že plody mají výbornou chuť, na visačku nepatří. (pokud není stromek opatřen další doplňující barevnou cedulkou s popisem). Přitom o podnoži nic.     Samozřejmě lze zaměnit i stromek s dokonalou visačkou, ale není... celý příspěvek >
Čím ošetřit zahradní lavici, 11.4.2016
Tlakově naimpregnovat celou lavici by byl asi problém. Dala by se snad postavit ze dřeva již naimpregnovaného. Nicméně, že by to naimpregnované dřevo odolalo trvale styku s hlínou, tomu beztak nevěřím. Dokladem budiž ltakově naipregnované  ... celý příspěvek >
Čím ošetřit zahradní lavici, 11.4.2016
Myslím, že boj mezi příznivci olejů a lazur (vyjma vodových) je zbytečný, protože obě jsou si velmi podobné.  Za základ mívají nějaký vysýchavý olej - třeba lněný či fermež a k tomu pak nějaký řidší či ředidlo.  Ale princip je v podstatě... celý příspěvek >
Egg and Chips, 10.4.2016
Kdysi jsem pěstoval vytrvalou rajčenku, na kterou jsem narouboval rajče. Bez problémů rajče několik let plodilo. No a jak jste to zimoval? Rajče mráz nepřežije.
Roubováni švestek, 7.4.2016
Jistěže dají, pokud nemáte lepší z obvodu koruny. Tam jsou lépe vyvinuté pupeny.
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 7.4.2016
Taky mi to přišlo divné
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 6.4.2016
tak bych to měl na 10 - 30 let Na cibuli to spotřebujete v 10 litrech.
Zastřihnout větve?, 6.4.2016
Myslím, že nestačí, ale to je otázka chápavosti, kterou mohu mít slabší než ostatní.    Jestli se píše, že třešně nesnášejí hluboký řez, neznamená to, že nesnášejí výchovný řez. Pokud jste ze všech letorostů na obrázku ponechal jen 4... celý příspěvek >
Je štědřenec čili zlatý déšt jedovatý i pro zvěř?, 6.4.2016
Je třeba rozlišit pojmy. Kozy a ovce nejsou zvěř.  V přírodě se skutečně zvěř vyhne jedovatým rostlinám. Domácí zvířata ale řadu instinktů ztrácí. Takže když jim do krmení přimícháte jedovaté rostliny (např. ocún), ublížit jim to může.
Zastřihnout větve?, 6.4.2016
Škoda, že jste místo hledání doporučení svoji třešeň radši nevyfotil.
Mám 2 stejné odrudy?, 6.4.2016
Můžete čekat dobré sladké švestky střední velikostí. Čačanská rodna je kvalitní záříjová odrůda. Bosenská švestka je neodborný název odrůd pocházejících z Balkánu. Navíc nepřesný, protože Čačak je sice blízko hranic, ale ne v Bosně.
Sklo Helios - co to je?, 6.4.2016
Asi tak, jak říkal můj sklenář před revolucí.
Herbicíd do skleníka, 6.4.2016
Krom dusíkatého vápna před výsadbou nic.
Aká je to burina a ako sa dá zničiť?, 6.4.2016
Křídlatka. Hodně agresivní bylina. Já s ní bojuji tak, že lodyhu ustřihnu u země a čerstvý pahýl potřu štětečkem roztokem Roundupu s vodou 1:1. I Garlon zabírá.
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika