Příspěvky uživatele - 67.66

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Egg and Chips, 22.4.2016
Takže sazenice rajčete za pětikilo a k tomu jako prémie sáček brambor.
Roubování za kůru, 21.4.2016
Je to normální. Roli hraje i fakt, že každý roub má jiný řez a jinak těsný spoj mezi kambiálními pletivy.      Já s roubováním renklód (a slivoní obecně) za kůru ještě počkám
Špatně namíchaný postřik, 21.4.2016
Květy nebo strom nejspíš ne, užitečný hmyz, snůšku medu, svoji kapsu patrně ano.
Podnož pro renglotu zelenou, 18.4.2016
Nevím, co myslíte řízkem, ale rouby zelené ryngle se ujímají na švestce zcela normálně.
Samosprašné višně, 18.4.2016
Z dnes pěstovaných většina.
Je možné ještě teď řezat?, 12.4.2016
Až do konce léta není pozdě na řezání jakýchkoli ovocných stromů.  Názor, že stromy se mají řezat jen ve fázi vegetačního klidu je dlouho tradován, ale nemá racionální podklad. Má pouze tyto výhody: 1. V té době není na zahradě mnoho jiného na... celý příspěvek >
Jakou sekačku si pořídit, 12.4.2016
To je stejné, jako byste se zeptal: Odešlo mi auto koupené kdysi od souseda. Jaké byste mi doporučili (velikost, motor, pohon barvu...) do 500 000 Kč?     Když neuvedete podrobnosti - co, kolik, jak často, jak členité, svažité budete... celý příspěvek >
Prořezání 50 let staré hrušky - máslovky, 12.4.2016
Taky si myslím, že hrušeň je prořezána dostatečně a víc není třeba. Mám jen dvě připomínky. 1. Na fotce jsou příliš vidět uřezané pahýly. Každý řez by měl být - pokud mopžno - veden v místě rozvětvení, aby míza mohla pokračovat do ponechané větve.... celý příspěvek >
Domácí švestka a Domácí velkoplodá, 12.4.2016
A jaká je jistota že je to synonymum? Je a nebo není? Jistota to není. Ale píšou to v pomologiích. třeba Vivai F.lli ZANZI.
Odrůda jabloně do vyšších poloh, 11.4.2016
Jeřabinu a aronii, stejně jako jahody, maliny, rybíz můžete u nás vysadit prakticky všude, kde je nějaká půda, bude se jim dařit i v horách Ale já bych se nezbavoval předem ani těch jabloní, dokonce ani těch zimních.. Jaderničky, Strýmky, Croncelské... celý příspěvek >
Uzení domácích klobás, 11.4.2016
Nemyslím si, že by zmražená střeva byla příčinou problému. Spíš přídavek velkého množství vody do díla, málo promíchaná spojka, vysoká teplota uzení, atd. Střevo nemá na výsledek velký vliv. Stalo se mi, že jsem měl nekvalitní střeva - při uzení byly... celý příspěvek >
Jaké odrůdy na Vysočinu?, 11.4.2016
Já pěstuji nedaleo Boskovic na jihu Brna (208 m n.m.). Ale Boskovice jsou od Brna na sever. A sahají o 170 metrů výš
Úprava PH, 11.4.2016
Můžete ten chemický proces a vznik kyseliny sírové rozepsat blíže? Jinak si myslím, že postup pomocí rašeliny je o dost smysluplnější.
Úprava PH, 11.4.2016
Je to vcelku jednuduché. Uvedenou tekutinu nalít do konve - pokud možno ne pozinkované, obléknout gumový oblek s maskou - pro absolventy ZVS známý atomnevěstinec a začít kropit.    Jinak samozřejmě bluf.
Ako dlho vydrzi postrek, 11.4.2016
Lepší je vždy čerstvý.
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika