Příspěvky uživatele - 220.133

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
destilační přístroj, 8.4.2008
Pálení z brambor je v domácích podmínkách dost nevýhodné. Ale návod vám tady napíšu, ale jestli chcete doma vyrábět líh tak vám doporučuji jít cestou přes kvašení cukru. Protože výtěžnost lihu z brambor je docela nízká tak 8-8,5 litru na metrák. 1.... celý příspěvek >
Whisky, 1.3.2008
Po přečtení celé diskuze jsem zjistil, že nikdo nepálite z obilí. Nechápu proč výsledky jsou velice dobré a náročnost minimální a jde to i přes zimu. Pro zajímavost předkládám jeden můj osvědčený recept: Na "Whisky" Namočím ječmen do kádě s... celý příspěvek >
destilační přístroj, 17.2.2008
Já osobně jsem zakoupil destilační přistroj v obchodě copper-alembic.com. Cenově mu nemůže konkurovat žádný český výrobce a řemeslné zpracování je na super úrovni. Dodací lhůta do 10 dnů. 
destilační přístroj, 3.2.2008
Dobrý den, Bylo by možné ten ten kotel od fi.Medienka vyfotit a vložit sem obrázky, aby si člověk mohl udělat představu jak vypadá. Nebo dát odkaz na jejich stránky. Nikde jsem jeho foto nenašel a stránky také ne. Předem díky.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika