|
Příspěvky uživatele - 175.180
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
V ktere fazi predpestovani sesazovat papriky do dvojice, 9.4.2016 Já sázím chilli zásadně po jedné rostlině do květináče. Vyrostou jako stromy a plodí jako divé. Kdysi psali v Zahrádkáři, že moderní zeleninové papriky se mají sázet po jedné, protože jejich mohutné kořenové systémy si jinak konkurují a vzájemně si... celý příspěvek > |  | Cardiocrinum giganteum, 9.4.2016  Díky. Dnes už mají první pravé listy a vypadají úplně jinak. |  |
|  | Cardiocrinum giganteum, 9.3.2016  V dubnu 2014 jsem vysel semena Cardiocrinum giganteum z EBAYe. Loni zjara vzešla, nyní postupně rozsazuji po jednom do kontejnerů. Zatím to vypadá výborně. Nejhorší je na tom boj se slimáky, dávají tomu přednost před vším |  | Sklerociová hniloba česneku, 23.2.2014 V loňském roce jsem na česneku objevil sklerocium. Podle rad o několik příspěvků výše, jsem namořil Horizonem 250. Dnes jsem nevydržel a hrábnul do země. Všechen namořený česnek shnil!!! Jeden řádek byl nasázený bez moření a už je 5 cm vysoký a... celý příspěvek > |  | Sklerociová hniloba česneku, 1.7.2013 Benlate (Fundazol, Benomyl) firma DuPont už od roku 2001nevyrábí z důvodu vypěstované rezistence a nechala zrušit i jeho registraci. Ovšem jelikož už neplatí patentová ochrana, vyrábí jej jiné firmy, ovšem polské výrobky...? |  |
 |
|
|
|