Příspěvky uživatele - 128.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak zazimovat Albicii, 20.9.2012 Obsahuje fotku
Má někdo zkušenost s Albicii, jak ji zazimovat aby nezmrzla?
OSB desky, 14.8.2012
OSB používám velmi dlouho a nenatřené kupodivu vydrží velmi velmi dlouho. Myslím ve venkovním prostředí, ale ne v přímém styku s vodou. Pozor - zkušenost přímo z dnešního dne - vzhledem k poráznosti OSB desek se spotřeba barvy/lazury dost zvyšuje.... celý příspěvek >
Tulipány, 2.5.2010
Zdravím všechny zahrádkáře a prosím o radu. Přivezla jsem si z Holandska cibule tulipánů, ale mám strach, aby mi do podzimu nevyschly nebo naopak nezplesnivěly. Poradí někdo, jak je uchovat od jara do podzimu? Děkuji
A diskusi mám pročtenou - začínám. Kdo kopal růčo?, 20.4.2010
přeji krásný den taky jsme kopali,,růčo" teda kopal manžel, a za den měl hotovo Dělali jsme jej před loni délka asi 5 m krát 3 metry hlobka od 70 cm, do 90 cm. fotodokumentaci mám tady. přeji hodně sil a pak radost bude z hotové krásy dokonalá
Jezírko, 31.5.2009
Pěkný den, tak jen info,  naše jezírko s přitokem i odtokem do potoka vypadá že bude fungovat, po měsíci provozu je voda čistá vidíme na dno, i když kal je sedlý na dně a stěnách, občas trochu vadí oddělená zelenohnědá řasa vyplující na hladinu,... celý příspěvek >
Jezírko, 11.5.2009
 dekuji za reakci, tu folii jsme tam fakt nechali, ale je dost pod úrovní okraje jezírka a navíc se sklonem od něj, takže snad by to ostudu dělat nemělo, uvidíme po většm dešti.  Případně by se odstranila. Měla jsem strach aby mi... celý příspěvek >
Jezírko, 11.5.2009
díky za radu, ono s tím čerpadýlkem je to tak, k potoku může kdokoliv a kdykoliv, i když složitě, a po předlonské zkušenosti kdy nám ze zahrady nějaký,,budovatel své okrasné zahrady" vyryl a odnesl co se dalo, keře, bonsaje i s kamenným korytem,... celý příspěvek >
Jezírko, 10.5.2009
ahoj po pár týdnech, posledně jsem se tu ptala na možnosti čistění vody v našem jezírku pomocí potoka co nám teče kolem zahrady,.Takže:  jezírko jsme zvětšili asi o jednu třetinu do délky, ten přítok pomocí jezírkového čerpadla umístěného v... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika