|
Příspěvky uživatele - 220.186
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jahodník - choroba nebo mráz?, 29.4.2013 Lituji vás, to je smutný pohled. Zajímalo by mne, jestli na tom jahodníku byly první ty vyžrané otvory v kořenovém krčku a potom uschnul, nebo nejdřív uschnul a vyžralo ho to až potom. Jenže to nám asi nikdo neřekne. Díky pátrání po netu jsem se teď... celý příspěvek > |  | Opylení třešně, 29.4.2013 Loni to byl spíš mráz, u nás měl třešně jen málokdo. Kdyby to byla ta monilie, tak by snad uschly i nějaké větvičky (?), aspoň u mne na višni, kterou už nemám, to tak bylo. Lída |  |
|  | Jak daleko sázet túje, 29.4.2013 Smaragdy by měly dorůstat výšku 6m. Že by se nějak moc táhly kvůli menšímu sponu, nemyslím. U nás v osadě je většinou zastřihují tak ve dvou metrech, aby moc nestínily.. Samostatné kusy mají zatím tak 4m, ale většinou nejsou moc staré a byly sázené... celý příspěvek > |  | Co je to za škůdce? Ničí mi Aloe, 29.4.2013 Puklice seškrábněte, vlnatku (?) také a místo otřete vatičkou namočenou v lihu. Puklice je dost vytrvalá, prohlížejte kytku nějakou dobu... Lída |  | Jahodník - choroba nebo mráz?, 29.4.2013 Mám obavy, že je to Růžová hniloba kořene jahodníku. Lída
|  | Odstranění plevelů pomocí netkané textilie?, 29.4.2013 To už nevím, někdy tady "kecám do všeho" - je to možné... Lída |  | Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 29.4.2013 Tipuji, že nejpravděpodobnější je ten bod 6) Lída |  | Jak daleko sázet túje, 29.4.2013 No jo, omlouvám se, blbě jsem to spočítala :-((( Ale než ty smaragdy budou mít 90cm průměr, bude asi hodně dlouho trvat. Ono je stejně potřeba, aby ty keře šly do sebe, jinak byste měl v plotě škvíry. Lída |  | Rozinkový strom - Muchovník olšolistý, 29.4.2013 Vaigélie to není, ty teprve raší a květy mají zvonkový tvar. Ale podobně mi teď kvete nektarinka Venus - takže od oka tipuji spíš nějakou mandloň nebo jinou peckovinu... Lída |  | Odstranění plevelů pomocí netkané textilie?, 29.4.2013 Pro Tomáše - aspoň přímo z místa sázení odstraňte vytrvalé plevele, prorostly by vám kořeny stronku a už byste je pak nedostal, protože mezi textilií a stromkem je vždy nějaká mezera. Lída |  |
|  | Odstranění plevelů pomocí netkané textilie?, 29.4.2013 přes pvc se nedostane ke keřům vláha!!! Lída |  | Co potřebuje meruňka?, 28.4.2013 Proč se divíte, že málo kvetla, když ji máte teprve druhý rok? Teď jsem odepisovala na podobný dotaz na hrušni... Přece si lidi nemůžete myslet, že zasadíte jeden rok stromek a druhý rok sklidíte metrák ovoce?? Nejdřív ten stromek musí trochu vyrůst... celý příspěvek > |  | Nemocná hruška, co s ní?, 28.4.2013 Nic, počkejte rok nebo dva ... Lída |  | Lískové ořechy, 28.4.2013 Sousedé je mají od sebe tak 1,8 - 2m v pásu podél cesty, oříšků mají dost. Lída |  | Vrba japonská, 28.4.2013 Pokud byla při řezu živá, tak obrazí. Snese ořezání úplně jen na siné pahýly. Ale čím hlubší je řez, tím déle trvá, než se probudí spící očka a než obrazí. Lída |  |
 |
|
|
|