|
Příspěvky uživatele - 220.186
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vrba japonská, 4.5.2013 Pokud jste ji stříhala až počátkem dubna, tak má ještě čas, měla by vyrašit. Jen mne zaráží, co píšete o rašících lístcích - že uschly... Někdy tyhle vrby chytají houbové choroby (ale projevuje se to většinou až v létě) a usychají, bylo tady o tom... celý příspěvek > |  | Obnova aleje, 3.5.2013 Poptat se na příslušném odboru životního prostředí a správy silnic, pak asi katastr a majitelé pozemků. Ale nevím - mnohdy se likvidují aleje u silnic úmyslně, i když je to škoda. Lída |  |
|  | Brouci, 2.5.2013 Tipla bych květopasa jahodníkového? Lída |  | Škodca na kvetoch jablone, 2.5.2013  Ten má chloupků !! Lída |  | Škodca na kvetoch jablone, 2.5.2013 Už jsem z těch brouků nějaká blbá - ne zdobenec, ale Křivonožec polokřídlý... Lída
|  | Škodca na kvetoch jablone, 2.5.2013  Ha, tak jste mne navedli na zlatohlávky a zdobence - - - a byl tam také Zdobenec polokřídlý - a to vypadá, že by mohl být on - viz foto. Lída |  | Škodca na kvetoch jablone, 2.5.2013 Ale ti všichni mají krovky dlouhé přes celá záda, ten na fotce ne... Také pátrám po netu ;-)) Lída |  | Co na záhon po cibulovinách?, 2.5.2013 Nasaďte mezi ně nějaké letničky. Lze tam dát i později rašící trvalky, nebo ty, které přes zimu zatahují. Lída |  | Kdy bych měl zlikvidovat plesnivou starou jabloň?, 2.5.2013 Nejlépe v období mimo vegetaci, tj od opadu listů do konce března. Lída
ps - "plesnivá" určitě není, spíš ji porostl nějaký neškodný lišejník. Jestli není moc stará, možná by stálo za úvahu ji přeroubovat. |  | Rizkovani, 1.5.2013 Spoustu keřů lze řízkovat v červnu, když spodní část letošního přírustku začíná být do světlehněda - polodřevitými řízky. Asi si nevzpomenu, co vše jsem takhle řízkovala... Pustoryl, různé tavolníky, trojpuky, vajgélie, hloh, brsleny, buxus...... celý příspěvek > |  |
|  | Kdy po zasazení začne broskvoň rašit?, 1.5.2013 Zastřihli jste před výsadbou i kořeny a měli jste stromek do druhého dne namočený? Zkuste ještě omotat kmínek jutou nebo něčím podobným, jako to dělají techn.služby při svých výsadbách. Na zlikvidování je vždy čas. Broskvoně také sázím zjara,... celý příspěvek > |  | Adéla, 1.5.2013 Choroby - ADÉLA
odolná proti napadení virovými chorobami, středně odolná proti napadení plísní bramboru na nati, odolná proti napadení aktinomycetovou strupovitostí bramboru, k napadení rakovinou bramboru biotypu 1 náchylná, proti napadení... celý příspěvek > |  | Zkušenosti s uvedenými hnojivy, 1.5.2013 Vitality komplex jsem loňský rok použila na omrzlou vinnou révu a růže, chtěla jsem jim dodat energii - řekla bych, že vliv to mělo. Lída |  | Je toto rakovina - a jak stromek zachránit?, 30.4.2013 Pokud dobře vidím, tak je to v místě, co byl původně pupen (příčná linka v kůře) a následně zřejmě odříznutá větvička. Takže stromek se to jen snaží zahojit. Nedělala bych nic. Lída |  | Jak na pěstování hortenzie velkolisté, 30.4.2013 U mne to je také tak. Velké keře jsem zatím viděla spíš u zdí domů v centru města apod, takže si myslím, že na to, aby větvičkám neomrzly konce, by potřebovaly chráněnější místo. Jedna sousedka je celé přikrývá bílou netkankou a přes ni ještě na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|