Příspěvky uživatele - 220.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Svetle zelene sazenice paprik, 12.5.2013
Asi bych každé dala pár kuliček cereritu (pokud je nebudete hned sázet).  Lída
Je "preventivní" kácení stromů správné?, 12.5.2013
Pokud jsou ty stromy zdravé a nehrozí jejich zlomení, rozdělila bych je podle toho, jak hluboko koření = jakou mají odolnost proti vyvrácení. Jedle bělokorá a borovice mají kořeny hluboko, u těch vyvrácení nehrozí. Smrky koření mělce, těch už jsem (v... celý příspěvek >
Rebarbora, 12.5.2013
Jedovaté prý jsou čepele listů (plochá část) - četla jsem to někde... Ale sklízí se nejdříve po dvou letech z toho důvodu, jak píší ostatní - aby rostlina pořádně zakořenila a rostla.           Lída
Nemoc novych hrusni, 12.5.2013
Vlnovník je roztoč, takže buď použít ekologicky dravé roztoče nebo postříkat nějakým přípravkem proti roztočům, např. Omite. Dlouhodobější dopad to nemá.           Lída
Hitparáda odrôd sliviek podľa reálnej skúsenosti, 11.5.2013
Ano, přenechala, protože jsem sehnala Hanitu,  na tři švestky nemám místo a Gabrovská z nich byla nejméně voňavá. Ale zase lepší, než některé jiné nové pološvestky, co jsem chutnala. Nenapsala jsem jsem Vlašku (bezkonkurenční 1.), tu měl kdysi... celý příspěvek >
Poznáte bylinku?, 11.5.2013
Také jsem pro oregano.           Lída
Nemoc novych hrusni, 11.5.2013
Podívejte se na vlákno "Černé okraje listů" v oddílu "Hrušně". Také tam to byl vlnovník, u vás zatím nejsou u střední žilky vidět tečky, ale listy mají také tendenci se jakoby zavíjet. Také jsem si ho ze školky na hrušni přinesla, zřejmě jsou ním... celý příspěvek >
Hitparáda odrôd sliviek podľa reálnej skúsenosti, 11.5.2013
Hanita, Tuleu Gras, Gabrovská (HK).            Lída
Virus pestrokvětosti tulipánu?, 10.5.2013
Ta pivoňka je pěkná  ;-)) Ale těm tulipánům fakt nic není - ony i dřív byly žíhané odrůdy, v katalogu něco hledat nemá cenu, jsou jich tisíce... A přečtěte si nahoře, že žluté s červeným žíháním to mají dané geneticky, virózy se projevují... celý příspěvek >
Kaderavost?, 10.5.2013
Stříkám Kuprikolem na podzim po opadu listí a zjara, když začne malinko rašit angrešt a je nad 7°C (A také dle souhrnu teplot na SAT 7), potom ještě jednou cca po 14ti dnech Syllitem. Letorosty neodumřou, strom jen shodí špatné listy (pokud je... celý příspěvek >
Kde legálně sehnat naše domácí orchideje?, 10.5.2013
Měla jsem dojem, že to byl ten "puskvorec", měli jich tam asi 4-5 druhů, ale dost drahé. Možná je jen momentálně nemají v nabídce, zkuste se zeptat, paní byla příjemná  ;-)). Kdybych na něco přišla, dám vědět.  Lída
Jak na mravence v kompostu?, 10.5.2013
Neleju, mám jich tam přiměřeně, občas nějaký proběhne, nijak se nehemží. Neříkala jsem že vadí - ale kdybych jich tam měla nahusto, asi by se mi to také nezdálo a snažila bych se s tím něco dělat - zjistit, čím to je a upravit to, případně... celý příspěvek >
Jak na mravence v kompostu?, 10.5.2013
Ferdo Mravenče, mravenců v nějakém nadměrném množství - že by se tam nějak hemžili - jsem si ve svém kompostu nikdy nevšimla, jsou tam jen jako všude jinde na zahradě. Nejvíc tam mám žížal... celý příspěvek >
Jak na mravence v kompostu?, 9.5.2013
Zalila bych mravence vařící vodou - kompostu to neublíží a mravence omezíte.           Lída
Obnova aleje, 9.5.2013
Pro hosta 132.44 - asi žijete v jiné době... habr obecný v.20-30cm = 35,-Kč... rostliny jsou v dnes dost drahé.
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika