|
Příspěvky uživatele - 220.186
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Svetle zelene sazenice paprik, 12.5.2013 Asi bych každé dala pár kuliček cereritu (pokud je nebudete hned sázet). Lída |  | Je "preventivní" kácení stromů správné?, 12.5.2013 Pokud jsou ty stromy zdravé a nehrozí jejich zlomení, rozdělila bych je podle toho, jak hluboko koření = jakou mají odolnost proti vyvrácení. Jedle bělokorá a borovice mají kořeny hluboko, u těch vyvrácení nehrozí. Smrky koření mělce, těch už jsem (v... celý příspěvek > |  |
|  | Rebarbora, 12.5.2013 Jedovaté prý jsou čepele listů (plochá část) - četla jsem to někde... Ale sklízí se nejdříve po dvou letech z toho důvodu, jak píší ostatní - aby rostlina pořádně zakořenila a rostla. Lída |  | Nemoc novych hrusni, 12.5.2013 Vlnovník je roztoč, takže buď použít ekologicky dravé roztoče nebo postříkat nějakým přípravkem proti roztočům, např. Omite. Dlouhodobější dopad to nemá. Lída |  | Hitparáda odrôd sliviek podľa reálnej skúsenosti, 11.5.2013 Ano, přenechala, protože jsem sehnala Hanitu, na tři švestky nemám místo a Gabrovská z nich byla nejméně voňavá. Ale zase lepší, než některé jiné nové pološvestky, co jsem chutnala. Nenapsala jsem jsem Vlašku (bezkonkurenční 1.), tu měl kdysi... celý příspěvek > |  | Poznáte bylinku?, 11.5.2013 Také jsem pro oregano. Lída |  | Nemoc novych hrusni, 11.5.2013 Podívejte se na vlákno "Černé okraje listů" v oddílu "Hrušně". Také tam to byl vlnovník, u vás zatím nejsou u střední žilky vidět tečky, ale listy mají také tendenci se jakoby zavíjet. Také jsem si ho ze školky na hrušni přinesla, zřejmě jsou ním... celý příspěvek > |  | Hitparáda odrôd sliviek podľa reálnej skúsenosti, 11.5.2013 Hanita, Tuleu Gras, Gabrovská (HK). Lída |  | Virus pestrokvětosti tulipánu?, 10.5.2013 Ta pivoňka je pěkná ;-))
Ale těm tulipánům fakt nic není - ony i dřív byly žíhané odrůdy, v katalogu něco hledat nemá cenu, jsou jich tisíce... A přečtěte si nahoře, že žluté s červeným žíháním to mají dané geneticky, virózy se projevují... celý příspěvek > |  | Kaderavost?, 10.5.2013 Stříkám Kuprikolem na podzim po opadu listí a zjara, když začne malinko rašit angrešt a je nad 7°C (A také dle souhrnu teplot na SAT 7), potom ještě jednou cca po 14ti dnech Syllitem. Letorosty neodumřou, strom jen shodí špatné listy (pokud je... celý příspěvek > |  |
|  | Kde legálně sehnat naše domácí orchideje?, 10.5.2013 Měla jsem dojem, že to byl ten "puskvorec", měli jich tam asi 4-5 druhů, ale dost drahé. Možná je jen momentálně nemají v nabídce, zkuste se zeptat, paní byla příjemná ;-)). Kdybych na něco přišla, dám vědět. Lída |  | Jak na mravence v kompostu?, 10.5.2013 Neleju, mám jich tam přiměřeně, občas nějaký proběhne, nijak se nehemží. Neříkala jsem že vadí - ale kdybych jich tam měla nahusto, asi by se mi to také nezdálo a snažila bych se s tím něco dělat - zjistit, čím to je a upravit to, případně... celý příspěvek > |  | Jak na mravence v kompostu?, 10.5.2013 Ferdo Mravenče, mravenců v nějakém nadměrném množství - že by se tam nějak hemžili - jsem si ve svém kompostu nikdy nevšimla, jsou tam jen jako všude jinde na zahradě. Nejvíc tam mám žížal... celý příspěvek > |  | Jak na mravence v kompostu?, 9.5.2013 Zalila bych mravence vařící vodou - kompostu to neublíží a mravence omezíte. Lída |  | Obnova aleje, 9.5.2013 Pro hosta 132.44 - asi žijete v jiné době... habr obecný v.20-30cm = 35,-Kč... rostliny jsou v dnes dost drahé. |  |
 |
|
|
|