Příspěvky uživatele - 90.235

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jarní cibuloviny - mohou už ven?, 2.3.2014
Děkuju :). Tak pak se taky pochlubte :).
Jarní cibuloviny - mohou už ven?, 2.3.2014 Obsahuje fotku
okno
Jarní cibuloviny - mohou už ven?, 2.3.2014 Obsahuje fotku
Tak jsem nakonec zbaběle cibuloviny nezvolila. Na terasu do závěsných půlkruhových samozavlažováků jsem vsadila macešky. Truhlíky a květník u vchodu přikládám. Tak snad mi to přežije...
Zajedu nakoupit a fotku dám ráda :)
Nikdo neosazuje jarně truhlíky? Bojím se trochu, aby mi to případně nezmrzlo, jinovatka tu ráno bývá.
Dobrý den, mám na oknech truhlíky z vřesů, libavek a mini azalky. Původně jsem neměla v plánu je měnit, ale jaro je jaro . Chtěla bych k nim naaranžovat rychlené jarní květiny. Myslíte, že už můžu nakoupit a dát ven třeba narcisky a modřence, nebo... celý příspěvek >
Lze teď zroundupovat pýr?, 27.2.2014
Dobrý den, ač jsem půdu pečlivě plevelila, v některých záhonech mám pýr. Vzhledem k tomu, že okrasné trávy a většina dřevin ještě neraší a trvalky jsou ještě malinkaté, šlo by je při postřiku dobře ochránit. Pýr je zelený. Má smysl pustit se teď do... celý příspěvek >
Je už čas na výsev?, 24.2.2014
To sice ano, ale zas nikdo jiný jaksi nepřispívá, tak sice mimo mísu, ale vytahujeme.
Jistě, taky sem tam vyjímečně chemii použiji. Ale spousta zeleniny se mi daří bez použití chemie, měla jsem krásné květáky v pařníku, i brokolici. Rajčata jsem loni nestříkala vůbec a měla jsem vlastní až do října. Byl dobrý rok. Předloni jsem... celý příspěvek >
Je to jako s tříděním odpadu. Netřídí půl dědiny, tak co bych třídil já, že. Vás vyhýbání se chemii možná nevytrhne, já to pro nás zas aspoň pro pocit ráda udělám.
No jo, jenže já postřik nechci. Ale vzhledem k tomu, že jsem v půlce těhotenství, musím si výsev dobře rozmyslet. Pletí bude peklo.
Dobrý den. Taky mě svrbí ruce, ale nejsem si jistá, jestli je tak brzký výsev výhodný. Nezaroste mi to plevelem, než rostliny vyklíčí? Nevyklíčí mi to rychleji, když vyseji třeba za měsíc, až bude tepleji? Severní morava, ráno tu míváme fest... celý příspěvek >
Magnolie Genie, 22.2.2014
Olomouc
Magnolie Genie, 22.2.2014
Já se určitě pokusím sehnat něco i v okolí. Pokud neseženu, takový výlet asi nepřipadá v úvahu, mám dvouleté dítě, které nenávidí cestování, samé se mi v autě dělá špatně, protože čekám druhé a do toho zahradnictví to mám minimálně 200 km.
Magnolie Genie, 21.2.2014
Tak možná to vidím blbě, ale 1000 Kč za jednu rostlinu je pro mě dost. Přecejen je to živý organismus, člověk má obavu, aby se ujala.
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika