Příspěvky uživatele - 194.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak napravit řezem tuto révu, 20.2.2014
Pokiaľ budete odrodu Krystal rezať na "krátké čípky", bude Vám rodiť iba malé strapce. Odporúčam preto strihať na dlhé ťažne a ohýbať ich napr. systémom na oblúky. Viac informácií o tvarování viničového kríka nájdete napr. zde.
Konár olúpaný od kôry, 20.2.2014
Jasne, drôtená event. ryžová kefka je najlepšia. Namiesto zelenej použite radšej modrú skalicu, alebo meďnatý postrek na vinič, rajčiny, broskyne... Stromové balzámy obsahujú prírodné živice, glycerín, etanol... Volil by som radšej taký, ktorý sa dá... celý příspěvek >
Neujali sa všetky vrúble, 20.2.2014
Pripojím tiež svoj názor: Ak by ste zvyšok kmeňa šikmo zrezal, stenčením miesta zrastu riskujete možné vylomenie vo vetri. Preto by som akurát koniec slivkového kmienka napadnutý spórami húb dezinfikoval meďnatým preparátom a po vyschnutí zatrel... celý příspěvek >
Kdy stříkat proti kadeřavosti v roce 2014, 20.2.2014
Doobeda bola hmla. Teraz slnko praží, je bezvetrie a teplota vzduchu v tieni stúpa nad +10. Ideálny čas na postrek. Zvolil som pre istotu 0,8%-nú koncentráciu.
Konár olúpaný od kôry, 20.2.2014
Ošúpať odumretú kôru, drevo a zdravú kôru dezinfikovať (CuSO4, Kuprikol, Champion...) a ošetriť hojivým balzámom.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika