Příspěvky uživatele - 223.197

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dolmar olej 2t, 21.3.2014
Dobrý den, já myslím, že poměr 1:50 je v pořádku. U olejů jiných značek je tento poměr u všech, takže si myslím, že ani Dolmar to nebude mít jinak. A hlavně radši toho oleje dát víc, než mít potom zadřený motor. Takže bych míchal 1:50. To je takový... celý příspěvek >
Husqvarna 560, 21.3.2014
S použitím dekopresního ventilu, ale žádný problém jsem nezaznamenal ani při tom, když dekopresní ventil zapomenu zmáčknout.
Kupa motorovej píly, 20.3.2014
Dobrý den, kolegové zde zmiňují různé pily, padla tady dvakrát HQ 365, to je každopádně výborná pila, ale už můžete rovnou pořídit 372 XP, která je stejně těžká a ještě výkonnější. Ale myslím, že by mohla dobře posloužit u HQ 560 XP, je to... celý příspěvek >
Husqvarna 560, 20.3.2014
Dobrý den, když pilu startuji po delší pauze (tím myslím 3 minuty a více), tak vždycky jednou zmáčknu balonek s benzínem a pila chytne na první šup. Když je pauza krátká, tak to ani není potřeba, pila chytne také na první nebo druhé zatáhnutí.
Kox, 20.2.2014
Dobrý den, měl bych dotaz. Jaké jsou vaše zkušenosti s řetězy a vodícími lištami Kox? Děkuji za odpověď.
Pila do těžby, 14.2.2014
Já bych šel do Husqvarny 560 XP.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika