|
Příspěvky uživatele - 164.130
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak namnožit tuji z řízků, 9.4.2008 Prosím o radu, zkušenost, jak množit thuji z řízků. Bude to thuje plicata. Zda se to podařilo někomu v domácích podmínkách. |  | Podnož A2 - vzhled kořenů, 2.2.2008 Zajímalo by mě jak vypadá podnož A2 v matečnici, dále druhý rok po naroubování, když se vyndá, /myslím spíš kořeny/, zda má nějaké charakteristické znaky a tím se dá poznat od podnoží dnes nejčastěji užívaných ve... celý příspěvek > |  |
|  | Jadernička moravská, hledám plody, Jmk, 17.10.2007 ke zprávě Jadernička moravská, hledám plody, Jmk. Kontakt: pavelmatal@seznam.cz |  | Jadernička moravská, hledám plody, Jmk, 16.10.2007 Sháním asi 2 kg jablek Jaderničky moravské. Bude - li víc, nevadí, předám dál.Jedná se mi o semínka z těchto plodů pro vypěstování podnoží. Akční rádius - Jihomoravský raj. Stačí mi tip, kde se takový strom nachází a nebo koupím sklizené plody... celý příspěvek > |  |
|
|
|