|
Filtrace Tripond x Tripond eco, 9.2.2014 Je dobře že jste už začal uvažovat částečně správným směrem. Na štěrbinovém filtru nešetřete, je nejdůležitější ve filtraci. Kdybych byl na Vašem nístě zvolil bych Budget 2 a gravitační filtraci...
|
 |
Filtrace Tripond x Tripond eco, 5.2.2014 Verze se liší v použitém materiálu "korpusu". Eko je z recyklátu (něco jako maltovníky na stavbě) proto rozdíl v ceně. Ani jedna není špatná, jen velikost této filtrace je nedostatečná a investice do ní neúčelná. Finance vložené do filtrace využijte... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Filtrace Tripond x Tripond eco, 31.1.2014 Taky by se mi líbil, ale za "automatickou pračku" dát statisíce?
Ti výrobci se asi pomátli... |
 |
Filtrace Tripond x Tripond eco, 30.1.2014 Naprostý souhlas, škoda jen že "bubny" jsou zatím tak předražené |
 |
Filtrace Tripond x Tripond eco, 30.1.2014 Dobrý den, 5ti komora je dle výrobce do 8000 l s rybami. Pokud chcete něco " trochu kvalitnějšího" jděte do raději do "síta". Vortex Vám vyčistí jen peněženku
|
 |
Rozmnožení rybiček, 26.1.2014 Dobrý den, s literaturou si nelamte hlavu, info jsou na netu.
Kupte si vytírací kartáče, na jaře je dejte do jezírka, připevněte je u okraje tak aby neuplavaly, nejlépe v mělčí vodě. Až se rybky vytřou uvidíte jikry na kartáčích, přeneste kartáče... celý příspěvek > |
 |
Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 22.7.2013 Mít na zahradě nějakou louži je dnes módní záležitost. Část majitelů nových jezírek si myslí že vše bude stále čisté stejně jako hodinu po napuštění. Realita je však jiná a proto sypou do vody co se dá. |
 |
Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 20.7.2013 Tato firma před časem prodávala na jiném webu " originál" , nyní se vydala " vlastní cestou ", asi byla licence drahá. Určitě je to jiný a naprosto přírodní produkt , samé neškodné bakterie |
 |
Projekt jazierkovy vysavac, 19.7.2013 Raději si kupte komerční vysavač a máte po problému... |
 |
Zahradní pilky Pilana, 6.7.2013 Zahradní pilku od Pilany jsem zakoupil před rokem za 125Kč. S háčkem na zavěšení ve špici, rukojeď černá kovová trubka.Jsem s ní spokojen.Řezal jsem především suché větve od švestek.Srovnání s fiskars, hq a pod. nemám. |
 |
|
 |
Kočka nebo vydra?, 15.6.2013 A co člověk, který má rád "podkovičky " na másle? Nenapadá mne jiné zvíře které nechá hlavu a ocas ležet v trávě...
|
 |
Filtrace z IBC kontejneru, 20.5.2013 Zdravím, taky jsem prošel jistým " vývojem " Pokud bych Vám mohl poradit, je-li to možné přistavte novou šachtu pro filtraci. Tu stávající použijte pro předfiltr a technické zázemí (nebo naopak). Kontejner využijte třeba na... celý příspěvek > |
 |
Filtrace z IBC kontejneru, 16.5.2013 Kartáčový předfitr Vám bude fungovat pokud budou kartáče zasunuty do sebe a vyplňovat celý prostor komory. Takto Vám voda i s nečistotami (hlavně řasami) proteče kolem kartáčů. Investoval bych ale do kvalitního např. štěrbinového filtru a celou... celý příspěvek > |
 |
Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 13.3.2013 Dobrý večer, myslím že nikdo kdo má své rybky rád si tento ani podobný sa... jt do jezírka lít nebude.
Výrobce udává 50 g na 1000 lit. vody, podrobný návod je na obalu
|
 |
Stavba Azuro bazenu, 14.10.2012 Voda z bazénu jde lehce odčerpat pomocí bazénového vysavače.
|
 |