|
Příspěvky uživatele - 54.34
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Plody na Paw Paw - muďoulu, 14.2.2014 Zdravím, již 5 let pěstuji paw paw - muďoul, vždy se udělají květy ty pak opadnou a plody nikde. Mám dva keře kvůli opylení, dokone jsem na ně uvázala kousek masa aby se tam nalákaly mouchy které údajně jsou opylovači muďoulů ale plody pořád... celý příspěvek > |  | Gazánie, 14.2.2014 dobrý den, jsem na tomto webu poprvé a nestačím se divit. Myslela jsem že gazánie jsou jen letničky. Jak je pěstujete? na zimu schovat a zastříhnout, nebo jak? |  |
|  | Gladioly (mečíky), 14.2.2014 ty jo, ty jsou vypěstované přímo vámi? ty jsou fakt krásné |  | Gladioly (mečíky), 14.2.2014 co mám dělat když se mi mečíky pořád kácí? moje teta jednotlivé rostliny vyvazuje k tyčkám, ale to není hezké. snažím se je dát blízko sbe aby měly oporu v sobě navzájem ale stejně si najdou místečko kudy se svalit.. |  |
|
|
|