Příspěvky uživatele - 174.53

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odlišení sadby okurek, cuket a hokaido, 17.5.2014
Byla jsem omrknout moje a myslím si: 1 okurka, 2 cuketa, 3 hokaido. 
Bazalka přestala růst, proč?, 15.5.2014
Mě přestává bazalka pravidelně růst doma ve stadiu dvou pravých listů. Další lístky jsou už tenoučké, světlé, zkrátka nedomrlé... Zkoušela jsem zahradní substrát, rozpadený hnůj, hlínu ze zahrady... bez úspěchu. Zahradu máme dál, takže přesadit... celý příspěvek >
Pěstování dýně (hokaido), 5.5.2014
To není slimák, ale šnek. Šneci mi na zahradě větší škodu také nedělají, s tou ulitou se jen tak všude neprotáhnou.
Pěstování dýně (hokaido), 29.4.2014
Poradíte, kde pěstovat dýně příp. jak připravit půdu pro ně? Mám k dispozici záhon, kompostu se nedostává, v sadu na trávě je čerstvě vyklopená vlečka hnoje. Ptala jsem se v jiné diskuzi, ale tam se mi odpovědi nedostává. Děkuji.
Moje nové tekvice 2014, 26.4.2014
Poradíte, prosím, kde pěstovat tykve příp. jak připravit půdu pro ně? Mám k dispozici záhon, kompostu se nedostává, v sadu na trávě je čerstvě vyklopená vlečka hnoje. Připravuji hrnkovanou sadbu. Děkuji moc!
Moje nové tekvice 2014, 17.4.2014
Opravdu mi nikdo neporadí jak hluboko vyset semena tykví?
Moje nové tekvice 2014, 14.4.2014
Jak hluboko můžu, prosím, vyset? Budu sít do kompostu, výsevní substrát už nemám.
Moje nové tekvice 2014, 13.4.2014
Když dáte semena do výsevního substrátu, tak potom rostlinky přesadíte do nějakého bohatšího substrátu? V tom výsevním by asi strádaly? 
Výsev kořenových zelenin, 12.4.2014
Mrkev i petržel už vylezli, ale na povrchu záhonu se tvoří krusta ze zeminy. Jde se jí nějak zbavit?
Moje nové tekvice 2014, 12.4.2014
Do jakého substrátu vyséváte semena dýní? Děkuji
Růžový rybíz, 10.4.2014
S vínem a marmeládami máte pravdu, ale na čerstvou konzumaci je růžový rybíz prostě báječný, zvlášť pro děti. Není tak ostrý jako červený, oproti bílému rybízu je voňavější a sladší. Naši prckové ho milují. Jen mě štvou jeho střapce. Je na nich vždy... celý příspěvek >
Odrůda jahod, 26.3.2014
Jakou odrůdu jahod pěstujete, prosím, můžete doporučit pro naše podmínky? Děkuji.
Růžový rybíz, 24.3.2014
Jak stará větvička by to, prosím, měla být?
Ildi neklíčí, 24.3.2014
Mám rok stará semena seva-seed, vyklíčilo tak 20%. Rajčata Ildi jsou moje láska, je to mrzuté.
Růžový rybíz, 24.3.2014
Existuje nějaký přípravek, pomocí kterého bych mohla zakořenit větvičku růžového rybízu, když není možnost hřížení? Nějaký stimulátor a strčit pod sklenku? Nešlo by to tak? Děkuji!
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika