|
Příspěvky uživatele - 41.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
na co použít drcené větve, 8.8.2007 Chci si koupit drtič, nemám problémy s tím, co s větvemi, ale jedná se mi spíše o materiál, který vznikne po drcení, mám jílovitou půdu a chtěla bych ji zlepšit a taky bych chtěla drcené větve použít jako mulč, ale nevím jak to, co vyjde po rozdrcení... celý příspěvek > |  | Broskev Červený císař, 11.7.2007 Můžete mi prosím poradit kdy a jak naroubovat na císaře normální broskev? Císaře mám čtvrtým rokem, konečně plodí víc než tři broskve, ale jsou malé a nic moc chuti. Napadlo mě zkusit naroubovat něco lepšího, ale nevím jak.
Děkuji předem za... celý příspěvek > |  |
|  | pomozte - rezavá místa na listech, 20.6.2007 Mám podobný problém z hruškou. Je vysazená už tři roky a neroste. Na jaře vždy vypadá že se vzchopí ale v červnu se tam objeví rezavé skvrny a začne pomalu usychat. Někdo mi řekl, že hrušeň nemá ráda blízkost tůjí. Bohužel nejsem... celý příspěvek > |  | Stříhání vajgélie, 6.6.2007 Vajgélie se stříhá v létě, na jaře jen omrzlé výhony, ne víc, jinak nebude tolik kvést. |  | Ořezávání větví stromů, 12.2.2007 Mám na zahradě asi 30 let staré jasany, u nichž značně prosýchají větve. Soused u podobného stromu provedl asi před třemi lety radikální prořezání všech větví, a to ve vzdálenosti cca 2 m od kmene stromu. Dnes má již tyto větve krásně obrostlé,... celý příspěvek > |  | Vytrvalé dřeviny, 20.9.2006  Víte někdo jak na vytrvalé keře (šípek, bez, trnka atd.) a stromy (jasan, akát atd.). Neustále prorůstají do mého sadu z okolních pozemků. Potřeboval bych levný a přitom účiný způsob (nejlépe postřik, rýč mi moc nevoní a navíc to zas až tak účiné... celý příspěvek > |  | Durman - žloutnou listy, 27.7.2006 U durmanumi začínají odspoda žloutnout listy, zalévám každý den i je trochu v misce, tak mi to bylo sděleno. Hnojím každou druhou zálivku. Tak nevím, čím by to mohlo být. Poradíte. A má být na slunci, aby vykvetl? |  | co s trávou, 24.7.2006 Kupte si poradnou sekacku s mulcovanim, ja si pred rokem poridil prvni sekacku na nas travnik (ktery jsme dostali od rodicu, 600m2) je to od firmy ToRo (nechci delat reklamu ale koupeno u mountfieldu) ma to nejaky USA patent (proto jsem to nekupoval,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|