Příspěvky uživatele - 41.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Založení nové zahrady v 380 m.n.m., 28.2.2008
Již delší dobu se probírám zdejšími tématy, ale stále se nemohu dobrat rad, které bych potřebovala. Jaro se ale blíží a proto se ptám přímo. Budu zakládat novou zahradu v jižních Čechách, situovanou na jih, ze severu zastíněnou rodinným... celý příspěvek >
lichořeřišnice - trvalka popínavá, 25.2.2008
Já se omlouvám, že jsem napsala lichořešnici letnička, tu samozřejmě znám a mám a jsem s ní celkem spokojemá. Ale mně se jedná o trvalku, která se nabízí v letošním katelogu Lukon-glads, vypadá jinak jak letnička, má uzavřené oranžové zvonky a není... celý příspěvek >
kroucená vrba - větve dolů, 25.2.2008
Též mi vrba roste jako blázen, ale nahoru, teď  jsme ji ostříhali a sousedi nám radí, že větve půjdou krásně dolů, moc tomu nevěřím. Má někdo zkušenost? Díky.
Rhododendron - odnož nekvete, 21.2.2008
Já jsem si rododendrony koupila jako dvouleté rostliny ve školce a poprvé kvetly, až když jim bylo pět. Myslím, že se ještě dočkáte. :-)
lichořeřišnice - trvalka popínavá, 19.2.2008
Zajímalo by mě, jestli někdo zná trvalku lichořeřišnici, měla by kvést oranžově - zvonky, nabízí ji v katologu Lukon-glads a myslím že i Bakker, líbí se mi a chtěla bych vědět, jestli s ní má někdo zkušenosti, jestli je možné ji přivést na zahradě do... celý příspěvek >
gloriosa, 19.2.2008
děkuji za toto povzbuzení, nenapadlo by mě, že kvete i venku, rozhodně to zkusím, děkuji Veruna
pro brambory na Vysočinu, 18.2.2008
Již 8 let to praktikuji, stačí zajet mezi pelhřimov a Humpolec do vesnic, kde se brambory na podzim prodávají za 6-8 kč za kg a vydrží až do jara, dobrou chuť!
poradí mi někdo, kdy má začít rodit nový stromek, 14.2.2008
Máme na zahradě dva ořešáky cca 6 let bez plodů, mám ještě čekat až se probudí?
Jabloně - rada pro začátečníka, 14.2.2008
koupili jsme chalupu s cca 20 jabloněmi a prvním roce sklizně některá jablka hnila již na stromě, po utržení následně okolo jadřince, další měla domnívám se strupovitost, poradí mi někdo co mám najaře udělat a čím, abych stromkům spíš neublížil,... celý příspěvek >
gloriosa, 13.2.2008
Děkuji moc za vyčerpávající odpověď, netušila jsem, že je to spíše pokojová kytka, jak píšete. Mají ji v nabídce Lukon-glads, takže uvažuji, že si ji pořídím. Ale ráda bych věděla, jestli ji někdo viděl kvést na vlastní oči, mně se zdá ta kytka dost... celý příspěvek >
pokojové květiny, 5.2.2008
Já mám na jižní straně na okně anturii, tu menší variantu, dočetla jsem se sice, že má ráda polostín, ale já ji mám na jižní straně už přes pět let a kromě zimních dvou tří měsíců kvete v jednom kuse, stojí ve větším keramickém obalu a vodu nalévám... celý příspěvek >
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 5.2.2008
Pokud se stává, že nahoře  v květináči bělá zemina, pak je to z přemokření. Já zalévám všechny květiny spodem, tzn. do misky a pokud rostlina nevypije vodu během např. hodiny - dvou , tak vodu vylévám. Zemina by nahoře neměla být mokrá, jen... celý příspěvek >
gloriosa, 5.2.2008
Zaujala mě na fotografii rostlina gloriosa, nevím jestli jde o trvalku nebo cibulovinu, má být popínavá a kvetoucí. Má s ní někdo zkušenosti, jestli se dá přivést na zahradě do květu a za jak dlouho? díky Veruna
Objednávka od Starkla, 24.1.2008
Zdravím Ilonko, já tedy nevím, jestli vůbec můžu tu adresu napsat, kvůli té reklamy, já tady nemám ten katalog u sebe, ale mám napsanou E-mailovou adresu : jaroslav.konicek@lukon-glads.cz, kdyby to nějak vymazali, tak mi napište na na můj email... celý příspěvek >
Objednávka od Starkla, 22.1.2008
Já sice nemám zkušenosti se Starklem ani Bakrem, ale viděla jsem jejich katalogy a neobjednala jsem si nic, protože jsem usoudila, že je to všechno předražené. Dostal se mi do rukou ale jiný katalog, který nemá žádnou reklamu, zahradnictví je v... celý příspěvek >
Další diskuze:  36373839  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika