Příspěvky uživatele - 41.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zkušenosti s firmou Balarepo?, 4.6.2008
Dobrý den, chtěla jsem poprosit o informace ohledně firmy Balarepo. Může se někdo podělit o zkušenosti ať už pozitivních či negativní. Moc děkuji Jitka
kroucená vrba - černání vysazených větviček, 3.6.2008
Zkusila jsem také letos na jaře vysadit větvičku kroucené vrby, začala mi však od vrcholu černat, až zčernala celá. Totéž se mi pak stalo s dalšími větvičkami. Některé zčernaly už ve vodě a nakonec nepřežila žádná. Nevíte, co s tím?
Květina do koupelky, 3.6.2008
Díky za nápady. Netík už jsem měla, krásná květina, ale to místo je okno na jih, takže chvíli tam to slunko praží.
Mountfield - bazény, 2.6.2008
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s bazény Calypso (sklolaminát) či Fort wayne nebo celkově s pořízeným bazénem z Mountfieldu. Děkuji Petra
jméno je mi neznámé, 2.6.2008
Navážu na Ondrovu poznámku o jemu neznámé odrůdě ranné třešně stejnou svou. Naše neznámá ranná odrůda zraje v jižních Čechách v nadmořské výšce cca 400 metrů každoročně začátkem června. Strom je asi dvacetiletý a plody má žluté s... celý příspěvek >
Květina do koupelky, 2.6.2008
Ahoj. Potřebuji květinu do koupelky na užší okno, tak aby se rostlina rozrůstala do šířky. Chci, aby mi zastínila část okna, právě že mám ale úzký parapet, tak nevím jakou květinu. Díky za radu.
Bazén, ano, ale jaký?, 27.5.2008
Dobrý den, tak jsme se i my rozhodli, že mít bazén by nebylo špatné, jenže který vybrat.? Z té přehršle informací, jsem stále více dezorientovaná. Chtěli bychom lepší průměr. Z dosavadních příspěvků jsou zřejmě na 1 místě plastové vany, ale jaký... celý příspěvek >
kvetení ořešáku, 26.5.2008
děkuji, budu trpělivě čekat další roky
kvetení ořešáku, 26.5.2008
prosím pora´dte, 7let čekáme na květy resp. jehnědy a stále nic, vždy jsme předpokládali, že za to mohou mrazíci, ale letos o pár metrů dál v zahradě krásně kvete sousedovi ořech a my zase nic, zahradu jsme kupovali i s tímto ořechem a je nám... celý příspěvek >
neplodící ořešák starý 5 let, 26.5.2008
čekám a čekám a zase jsme bez jakéhokoliv květu, stáří je již 7 let a nic prosím poraďte děkkuji
Strupovitost listů u hrušky, 22.5.2008
Můžu se zeptat, jak často asi v případě těchto škůdců postřik Mospilanem opakovat?
kdo ví, jak roubovat rostliny "na kmínku" - jaká podnož , 20.5.2008
Líbí se mi rostliny pěstované "na kmínku", např. převislé modříny, buxus, vajgélie a mnoho jiných. Asi to není nic jednoduchého, ale jde to vůbec vypěstovat? Jaká se hodí na to podnož a v čem je největší problém? Můžu o tom najít něco... celý příspěvek >
Liliochvostec (Eremurus robustus), 20.5.2008
mám eremurus třetím rokem, je vysoký asi 1 metr a bohatě kvete. Na zimu ho přikrývám kbelíkem nebo nepropustnou folií, nevadí mu mráz, ale mokro - déšť nebo tající sníh,  stejně tak jako pampová tráva, jinak je nenáročný. Nestačí ho tedy přikrýt... celý příspěvek >
Astilbe - čechrava, 20.5.2008
Jsem hodně překvapená, když čtu o čechravách, že se vám je nedaří vypěstovat. Je to rozhodně tím, že když ji koupíte tak je asi přerušený její růst a tím máte problém ji vypěstovat, ne tedy tím, že něco zanedbáte, je to prostě tou rostlinou. Já... celý příspěvek >
Břečťan - pěstování na konstrukci, 19.5.2008
Dívala jsem se na popis hortenzie řapíkaté. Sice vypadá hezky, roste na severní straně..ale jako starší rostlina potřebuje vyvazovat k pevné konstrukci. To by bylo, vzhledem k výši stěny- 11 m- asi dost obtížné..
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika