|
Příspěvky uživatele - 41.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dosna, 17.7.2008 Kany nechám přejít mrazem, potom je odstřihnu asi tak na 10 cm, vykopu je, převrátím je opačně, aby okapala voda z lodyh, trochu je oklepu od hlíny, ale ne úplně, a potom trsy vkládám do silonových pytlů a ukládám do sklepa. Dobře přezimují a na jaře... celý příspěvek > |  | liliochvostec, 17.7.2008 Já mám liliochvostcec i "jehlu" vedle sebe a ještě mám vedle yuku. Kvetou tak nějak současně, kdykž "jehlu" brzo odkvetlou odstřihnu, většinou kvete poté znovu. Liliochvostec na zimu přikrývám kyblíkem, aby byl v suchu a také ho... celý příspěvek > |  |
|  | Jaký máte clematis?, 15.7.2008 Já na jaře clematisy stříhám, ale je pravda, že je mám teprve 2-3 rokem a nejsou až tak moc rozrostlé a starých šlahounů není moc, pokud jsou moc vidět, tak je mezi růžemi vytahám, ale většinou je není moc vidět, protože růže jsou bujné a zakrají je.... celý příspěvek > |  | Přerostlý čilimník, 9.7.2008 Já jsem se někde dočetla, že se nesmí stříhat do starého dřeve, že potom metlovatí, mají se stříhat jen zelené výhony. Taky se prý nemá hnojit, jeden jsem pohnojila a uschnul mi, takže teď už nehnojím. Ale nevím, jestli neuschnul z jiného důvodu.... celý příspěvek > |  | Jaký máte clematis?, 9.7.2008 Taky jsem si oblíbila clematisy a jelikož mám velkou zahradu, nakupuji je pokaždé když je vidím, mám jich asi 20, sadím je kolem pergoly, ale také ke starým stromům, které jsem ořezala a nechala jako sloup, který slouží k popnutí růžemi a clematisy,... celý příspěvek > |  | lithodora - pěstuje ji někdo?, 9.7.2008 Děkuji za rychlou a optimistickou odpověď, modrá barva mi na zahradě chybí, většinou mám žlutou, takže se na tuto rostlinku zaměřím, snad ji seženu v zahradnictví, docela mě zaujal název, jak jste rostlinku označil, pokusím se ji hledat tedy i... celý příspěvek > |  | lithodora - pěstuje ji někdo?, 8.7.2008 V různých katalozích mě zaujala trvalka lithodora, má být stálezelená a má modrá kvítečka. V žádném zahradnictví jsem se s ní dosud nesetkala. Uvažuji o tom, že bych si ji objednala, ale chtěla bych nejdříve vědět, jestli se dá pěstovat v běžných... celý příspěvek > |  | žlutý okraj listu, 7.7.2008 to samé mám ve skleníku a ještě malé plody žloutnou a usychají prosím o radu zda nejde o plíseň |  | aloe vera, 7.7.2008 Jednu jsme koupili v Hornbachu, ale je to taková chudinka, krásnou mám jen tak z malinkatého květinářství - ve většině Vám je i od dodavatele objednají v požadované velikosti a adekvátně k ceně, kterou jste ochotný/á dát. Větší záruka, že se o... celý příspěvek > |  | víkend, 7.7.2008 Také mám tuto odrůdu, doma se daří všem, dodržuji zhruba to co ostatní - tím jak se daří jsem i od tchýně odvezla páreček - jedna maličkatá a druhá větší, obě v naprosto žalostném stavu - (tchýně květiny po odkvětu vyhazujea kupuje nové) - tyto ještě... celý příspěvek > |  |
|  | skladba sadby na zahradě, 4.7.2008 Také moc sháním... Pomůže nám někdo? Děkuji I.venglarova@seznam.cz |  | voda v bazénu, 1.7.2008 Tak to jste opravdu solidární, zřejmě máte bazén plastový - svařovaný? My teď pořád váháme nad bazénem z Mountfieldu, lanaří nás na poskládaný z nějakých bloků a do toho folie, ale musím říct, že mně se dizainově víc líbí jednolitá vana. Na ten první... celý příspěvek > |  | voda v bazénu, 1.7.2008 Dobrý den,
můžu se zeptat jaký máte bazén? Podle objemu to asi nebude jen nějaký nafukovací. Chystáme se pořídit si bazén a když jsem se ptala prodejce na případné používání Sava nebo skalice, tak to zavrhoval. Tak by mě zajímalo, ve které firmě to... celý příspěvek > |  | Listnáč na jižní stranu, 1.7.2008 Potřeboval bych poradit. Potřebuji listnáč menšího vzrůstu do zahrady na jižní stranu. Pokud možno nějaký barevný kultivar. Časem bude přistíněn tůjemi, ale zatím tam svítí slunce skoro celý den. Díky za rady. |  | Levandule stoechas, 29.6.2008 Já jí stříhám vždy když začne kvést - květy pak suším jako dekoraci nebo do vonných pytlíků do skříně.Každý rok mi kvete 2x, takže stříháním se jistě nic pokazit nedá. |  |
 |
|
|
|