Příspěvky uživatele - 41.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
jak pěstovat hyacinty?, 5.2.2009
Děkuji za vaši reakci, zkusím to. Ale budu je muset vytáhnout dříve než zatáhnou úplně, protože bych je pak těžko našla, když je mám mezi jinými cibulovinami. Píšete, že jich máte desítky - vytahujete je všechny? nebo je necháváte v zemi a i přesto... celý příspěvek >
Úvahy před řezem i po něm, 29.1.2009
Moc hezké. . Vžijte se do situace: jaro - "Ano, ty staré jabloňe v sadu, který jsme zakoupili zmladím a rozhodně je nepokácím. Takové hezké stromy". Žěbřík, pila, nůžky, balzám a nakraji sadu příručka od renomovaných ovocnářů. Šest dní co... celý příspěvek >
samý květ, 26.1.2009 Obsahuje fotku
Nejsem žádný velký pěstitel, proto jsem také až díky této diskusi přesvědčila své několikaleté vánoční kaktusy přemístěním do chladna ke kvetení. Ten obvyklejší druh z prvního příspěvku, ale také druhý - zubatější, jehož květy vidím... celý příspěvek >
znáte pnoucí "asarinu"?, 21.1.2009
koupila jsem si dnes letničku s označením Asarina pnoucí - fialová. Má s touto rostlinkou někdo zkušenosti? Jestli dobře roste, jestli je možné ji přivést do květu již v létě, jestli má úponky, aby se přichytila nebo je ji nutné přivazovat. Já jsem... celý příspěvek >
Pěstujete nějaké balkonovky ze semen?, 21.1.2009
děkuji za vaše reakce. Já mám s lichořeřišnicemi také dobré zkušenosti, ale pěstuji je přímo v půdě, většinou pod ovocnými stromy.  V truhlících pěstuji pelargonky, surfinky, balkon gold, bakopu a lobelky. Chtěla bych si letos vyset tyto... celý příspěvek >
Traktor (mini) pro drobného zemědělce - poradíte?, 8.1.2009
Dobrý den, pane Houho, uvažuji také o pořízení FS 254II - pro pomocné zemědělské práce - měl bych na Vás pár dotazů ohledně tohoto stroje - jak se pohybujete se spotřebou a jaké má traktor zimní starty (např. při stávajících mrazech). Děkuji za... celý příspěvek >
kávovník, 29.12.2008
j á mohu jen napsat mé zkušenosti s kávovníkem, pokud jsem koupila kávovník v květinářství, dlouho mi nevydržel. V minulém roce jsem koupila v OBI semena kávovníku, rostlina je nyní asi 30 cm vysoká, roste prozatím dobře, má krásné listy, zalévám... celý příspěvek >
Ostropestřec mariánský, 18.12.2008
Dobré jsou i kapky z téhle rostliny, které také běžně koupíte. Dcera měla zvýšené jaterní testy, Flavobion užívala přes půl roku, ale až po pravidelném užívání kapek je fit.
Zlepšení nepoužívané půdy - hnojení, 9.12.2008
Děkuji za příspěvky. Zahrada je zorána i se zeleným hnojením a byl jsem příjemně překvapen. Práce z minulého podzimu se dostala napovrch. Půda již není červená ale tmavě hnědá. Snad to bude na jaře spracovatelné. Nechci to zakřiknout ale myslím že se... celý příspěvek >
čajovník, 9.12.2008
Zdravím pěstitele čajovníků. Před týdnem mi poštou přišli tři kousky. Přesadil jsem je do větších květináčů. Jako substrát jsem použil (dle rad) jen rašelinu. Jak jsem se dočetl v literatůře, rašelina je chudá na živiny.  S čeho budou čajovníky... celý příspěvek >
vlaštovičník atd, 1.12.2008
Osobní zkušenost mám s vlaštovičníkem, dusíkem na kožním i zmíněnou vodičkou, na jejíž název si nevzpomínám. Tenkrát sedmileté dceři z toho nepomohlo nic a bradavice se jí navíc začaly tvořit i na obličeji, kam kožařka několikrát aplikovala... celý příspěvek >
mé jiřiny, 19.11.2008
Děkuji oběma hostům za jejich názory. Jiřinky pěstuji na slunci, ale půda je pravda trochu jílovitá, přidávám k nim přírodní hnojivo - tedy trochu kravince nebo kobylince, asi to není dobře. Zkusím přihnojit tím vápencem, nevím jestli můžu přidat... celý příspěvek >
mé jiřiny, 18.11.2008
Mně se nejvíce líbí jiřinky nízké, truhlíkové. Asi před dvěmi lety jsem koupila v květináči kvetoucí oranžovou jiřinku a když jsem ji přesadila do velké mísy, celou ji zarostla, byly to desítky květů, nádhera. Ale od té doby se mi nedaří jiřinky... celý příspěvek >
severně orientovaná skalka - neskalka, 14.11.2008 Obsahuje fotku
Popálení kořenů se nebojím, jak jsem uvedla výše, jde o prostor u severní stěny. Navíc určitě nejsem první, kdo sází skalničky do kačírku. Některým (skalničkám) se to možná líbit nebude, ale jiným zase ano. Co se týče přílišné pravidelnosti... celý příspěvek >
znáte dlažbu z kamínků a pryskyřice?, 10.11.2008
Asi před 2týdny jsem viděla v televizním pořadu "chalupa je hra", jak na starou betonovo - kamennou dlažbu dělali novou dlažbu z malých říčních kamínků a tyto míchali s pryskyřicí, vypadlo to moc hezky a také o něčem takovém uvažuji. Má s... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika