Příspěvky uživatele - 200.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Meruňky, monilioza 2014, 11.4.2014
Petře, tak o pů 8 ráno bylo u nás skoro 5°c nad nulou, takže přes noc určitě nemrzlo. Naštěstí, snad už ani nebude :-) A jak bylo u Vás? k.
Smrž, 10.4.2014
Máte někdo zkušenosti s pěstováním smržů??? Myslím praktické zkušenosti
Meruňky, monilioza 2014, 10.4.2014
Dnes nebude -1°C, aspoň na Hané ne. Zatím je mezi 6 - 7 °C a předpověď je přes noc 6 °C
Klejotok na Leskoře, 10.4.2014
Tak půda není utužená a těžká (nebo spíš co je specifikum těžké půdy, jak to poznám?). Takže jestli tomu dobře rozumím, jak píšete, že nově vznilé závaly mám obejít, to znamená, že s tím mám dělat co? Dobře dám na Vás a koupím štěpařský vosk. Tento... celý příspěvek >
Kvitnutie marhul 2014, 10.4.2014
Tak brzo sem sice vzhůru nebyl, jak vy, ale před 8 hodinou ranní bylo 6 °C, takže přes noc určitě nemrzlo -  oblast Haná jihovýchodní. K.
Rozkvétání slivoní, 9.4.2014
Jak je vidět, tak tím " kvetením" máte na mysli opravdu něco jiného
Meruňky, monilioza 2014, 9.4.2014
Tak já myslím, že už sou meruňky (aspoň moje) odkvetené a při kvetení je nejrizikovější doba co se týče moniliozy, nebo se pletu?
Meruňky, monilioza 2014, 9.4.2014
A co Horizon, mám dojem, že s sním se může stříkat před i po
Podnoze, 7.4.2014
Ano, dobře děkuji za odpovědi, ale my nemáme jílovitou půdu, jako, že by byla úplně těžká, je to hlinitá půda pomezí černo a hnědozemě, tak si myslím, že myrobalánu by se tu mohlo dařit dobře :-) Tak uvidím, jak se bude meruňkám na myrobalánu dařit.... celý příspěvek >
Trnky Kulovačky, 6.4.2014
Ne tyto kulovačky jsou trnky - jsou tmavě modré
Trnky Kulovačky, 6.4.2014
Durancie to určitě není, durancii máme a toto je něco jiného
Co to je na švestce?, 5.4.2014
Není to vyklované od strakapouda nebo datla?
Trnky Kulovačky, 5.4.2014
Zdravím, chci se zeptat na trnky, u nás tomu říkáme kulovačky, takové menší kulaté a dužina nejde od pecky, vždycky bývaly v plotě nebo někde na okraji. Jsou chuťově výborn a sladké. Mohla by to být nějaká odrůda? Jak budou plody tak je vyfotím a... celý příspěvek >
Hnědé květy, 5.4.2014
No to jo, ale hned ne, napřed odkvetou a potom opadají, ale když není vítr, tak tam klidně chvilku zůstanou a vypadají podobně jak na té fotce :-)
Hnědé květy, 5.4.2014
Ta druhá fotka je jasná, ale na té první by člověk nepoznal, zda se jedná o odkvetené květy nebo zasažené monilií, k.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika