|
Příspěvky uživatele - 182.227
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Květiny z Dolomit 3, 2.8.2015 všivec |  | Jurrský ovopark, 23.7.2015 Zadavatelka dotazu má nevyhovující sklep a jinou možnost, než stodolu, nemá. Nebude to ideální, ale takto se skladovat jablka jakž takž dají.P |  |
|  | Moutfield, 23.7.2015 Cenová politika některých firem, nalákat zdánlivou lácí na zakoupení výrobku a pak ho dodatečně kasírovat mě vždycky vadila a vadit bude. A že se vám sekačka atd. časem pokazí je jisté. Jenom bohužel si toto moc lidí při koupi neuvědomí. Názor, že... celý příspěvek > |  | Moutfield, 23.7.2015 Pane, a vy jste výdrž jednoho i druhého měřil? Anebo si to jen myslíte a věříte, že vydrží víc. Víra je mocná čarodějka. Zřejmě podle logiky, co je drahé, musí být dobré. Dávno to neplatí. Aspoň u některých firem.P |  | Vaše zahradní dekorace, 15.7.2015 Ta houpačka je pěkně nebezpečné zařízení. Při nasednutí bude stabilizace mizerná i při držení se svislého lana. Při pádu, který je jistý, se padá bokem na hlavu. Ať mají všechny děti pevnou krční páteř. P |  | Moučné meruňky, 9.7.2015 Není to náhodou semenáč? Narostlá podnož? Ty bývají docela suché. Ale pálenka bývá i z těchto podnoží velice dobrá.P |  | Co je to za rostlinu?, 9.7.2015 Zvonek klubkatý.P |  | Oxid chloričitý (ClO2) k dezinfekci bazénu, 4.7.2015 Jak velká aktivní plocha vaší stříbrné pájky asi je? Mám dojem, že stačí, aby se řasa jen na stříbro podívala a už chcípne. Uvádění polopravd v propagačních materiálech, dávat třeba pravdu do jiných souvislostí to je cíl. Pro příklad z jednoho k... celý příspěvek > |  | Oxid chloričitý (ClO2) k dezinfekci bazénu, 3.7.2015 Navrtané měděné elekrtody a přidání stříbrné pájky, takže množství nic nic, a navíc vše vydrží dle JS dva roky. Že čistý bazén máte zásluhou stříbrné pájky. Kdo tomu věří ať tam běží. Něco mi to připomíná. Kdysi tu probíhala diskuze, že rytí měděným... celý příspěvek > |  | Vari vs Moundfield, 27.6.2015 Nevím, jestli se to vloží správně.Pro SfK. Vložit třeba graf v PDF jde třeba i takto:
U zobrazené stránky zmáčknout tlačítko PRINT. Stránka se "vyfotí",uloží do paměti.
Pak stačí třeba v programu malování vložit CTRL+V a pak se již může... celý příspěvek > |  |
|  | Tomel pro republiku, 15.1.2015 Úplně každá dobrovolná činnost se řídí velmi jednoduchou rovnicí.Na jedné straně příjmy, na straně druhé výdaje.Vypadá to moc obchodnicky, ale je to tak.
U p.Okawanga u pěstování kaki je tak, jak píše příjmem pocit, že to dokáže, uznání.Ale u... celý příspěvek > |  | Stopy ve sněhu, 7.1.2015 Sice zajíc, když na to dojde, plot přeleze, ale bude to spíše kuna.P |  | Husi krky, 6.1.2015 Aby měl filtr nějaký smysl, musí tam být pohyb vody.Jestliže je malý, bude v sudu s jen halabala nastříhanýma krkama dost hluchých míst, kde k výměně vody vůbec nebude docházet.Při vyšším proudění bude zase docházet k vzájemnému otěru, jak jsem... celý příspěvek > |  | Autento, 6.1.2015 Co uvádí Wendy, platí pro uznaný rozmnožovací materiál.Pro konformní rozmnožovací materiál, který prodávat samozřejmě lze, některé údaje nemusí být uvedené.Není předepsaný ani tvar návěsky a potřebné údaje mohou být napsány klidně i rukou.Už jsem to... celý příspěvek > |  | Husi krky, 5.1.2015 Pokud jsem pchopil, nastříháte krky, vložíte do sudu, do toho zapojíte čerpadlo, aby se celý objem v sudu nějak pohyboval.Po určitém čase se krky po vzájemném tření, nebo třením o dno, boky musí snad rozpadnout.P |  |
 |
|
|
|