|
Příspěvky uživatele - 182.227
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Roubovani Durancie na Althanovu, 29.12.2015 Tady se radí spíše zahrádkářům. A pro uchování pár roubů pro sebe, nebo pro známé krecht nepotřebujete. Školky rouby skladují zapíchnuté většinou v studeném sklepě. Mají je kdykoliv k dispozici i když venku třeba přituhne. Anebo třeba rouby meruněk... celý příspěvek > |  | Roubovani Durancie na Althanovu, 28.12.2015 Je to tak, stačí nařezané rouby zapíchnout někde za stodolou do země. P |  |
|  | Roubovani Durancie na Althanovu, 28.12.2015 Jestli chcete nějaký menší prostor kde nemrzne, většina domků má vodoměrnou šachtu. P |  | Benzín Verva 100 do motorové pily HQ, 23.12.2015 Placebo efekt ne, jestli budete s autem jezdit denně, poznáte sebemenší změnu.P |  | Benzín Verva 100 do motorové pily HQ, 23.12.2015 Hezké. Na delší cesty občas přidám k naturalu 95 tak čtvrtinku, pětinku stovky. Motor je o malinko živější (99kw). Když jsem přidal víc, nijak se to již nezlepší. Docela jsem se tomu divil, graf to vysvětluje. P |  | Roubování, 16.12.2015 Termín koncem ledna jsem uváděl jen jako možnost od kdy se dá roubovat třešeň. Oni školkaři, jestli mají roubovat miliony sazenic, musí využít možný čas, ale musí to být v době, kdy úspěšnost je celkem vysoká. Větší úhyny při takovém množství už... celý příspěvek > |  | Roubování, 16.12.2015 Snad jen ohledně termínu roubování třešně kopulací. Kdysi mi jeden školkař říkal, že ke konci ledna byl u něj starší pán, dřívější šéf školky a podivoval se, že je tak krásné počasí, nemrzne a oni neroubují třešně. Takže lze to i od konce ledna, když... celý příspěvek > |  | Založení švestkového sadu - vhodné odrůdy pro destilaci?, 16.12.2015 Ohledně termínu výsadby tu byla už nějaká diskuze loni. Psal jsem to už vícekrát. Řídil bych se i tím, jak sází ovocné školky. Třeba podnože se snaží nasadit vždy na podzim a, když se to nestihne sází třeba celý prosinec, do doby, pokud se sázet dá,... celý příspěvek > |  | Drevene sloupky, 7.12.2015 Po několika hodinách od přípravy betonu, v létě i po hodině, je jakýkoliv pohyb v betonu na závadu. Neříkejte mi, že dřevo nabobtná v celém průřezu za hodinu. Jednoduše dřevo do betonu nepatří. Ovšem sloupkům praskliny vadit nemusí. Běžně se dřevěné... celý příspěvek > |  | Drevene sloupky, 7.12.2015 Dříve se v kamenolomech loupaly kamenné bloky tak, že do vydlabaných děr se nabouchaly dřevěné kolíky a vesele se zalévaly. Dřevo nabobtnalo a kámen roztrhalo. Co asi udělá dřevo v betonu? P |  |
|  | Nejchutnější odrůdy meruněk, 30.11.2015 Aurora má jednu nevýhodu. Dřevo dokáže namrzat s následným klejotokem i na Znojemsku, Břeclavsku.P |  | Stará odrůda - prosím o určení, 25.11.2015  Stará odrůda - prosím o určení
|  | Kde sehnat podnože pod hrušku, 21.11.2015 Pan Standa má zase dobrou radu. Mám jinou. Pokud si chcete namnožit hrušku od "souseda", řiďte se na čem množí hrušně školky. Tedy hrušňový semenáč, nebo kdouli. Kdyby měly hlohy jako podnože pod hrušky nějaké výhody, školky by je na nich... celý příspěvek > |  | Kam se poděl Šampion?, 15.11.2015 Šampion mně chutná přímo ze stromu, když jdu kolem, a pak až plody zvadnou. Právě ty zvadlé, svraštělé jsou pro mě nejlepší. P |  | Hodnocení švestkové sezony 2015, 15.11.2015 V tom Vašem výčtu co jste zasadil, mi chybí Wangenheimova. Na slivovici výborná odrůda. Tak, zasadil jste Lipnickou, což je údajně semenáč Wangenheimovy. Mimochodem, Wangenheimova se běžně používá jako podnož při štěpování slivoní a asi i Lipnická... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|