Příspěvky uživatele - 211.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
TK, TZ, MT, Holder, 17.4.2009
Běžná vůle, neřešte to, ta konstrukce je malinko jiná, nežli se Vám na první pohled zdá, trubka je ještě nasazena na poměrně dlouhém náboji a příruba ji zajišťuje pouze axiálně.
Stáří benzinu do pily, 12.4.2009
Vzpomínám si na své nadšení, když jsem začal pracovat s pilou, kterou jsem naplnil palivem v poměru 1:50 a zmizelo kolem mne kouřové modro, olej byl sice na tehdejší dobu dost mastný (finančně),ale ta práce byla hned o něčem jiném.Nadchlo mne to tak,... celý příspěvek >
Ako čistíte svoje pilky?, 12.4.2009
Jde to docela slušně za pomoci parního čističe, pila je jak nová, čas to nějaký sežere, s tím se musí počítat.
Stáří benzinu do pily, 11.4.2009
Pánové nezlobte se, ale z těch nekonečných debat o benzínu do pil, je mi slušně řečeno na zvracení, každý koumá zda koupit tu či onu pilu (hlavně aby byla co nejlepší) a pak má strašný problém koupit a nalít pořádné palivo, zamyslete se prosím už... celý příspěvek >
A až Z o uzení, 21.3.2009
Pánové zamyslete se nad pojmem pasterilizační teplota a nemusíte dál laborovat, jestli stupeň nahoru, či dolu.
Ovčí (skopový) hnůj, 21.3.2009
Je to základ kvalitního kompostu.
černá listina, 16.3.2009 Obsahuje fotku
Tady je to doufám také docela logicky a správně
Cesta z kačírku, 15.3.2009
Na cestu je dobré pložit nejdříve folii(kvůli vodě),jinak se kačírek časem utopí v blátě.
TK, TZ, MT, Holder, 14.3.2009
V tom případě zasluhuješ pochvalu před nastoupenou jednotkou, protože se k tomuto ani jeden z výrobců nedopracoval (hlavně ty brzdy)!
T4 K14 vs TZ4 K14, 9.3.2009
Trochu to nafotím a dám do placu, myslím,že by to mělo stačit pro inspiraci.
Už jste si někdo postavil Profi Holder?, 4.3.2009
Pedro, zdravím,beru upřímnou snahu vydělat si nějakou tu kačku navíc, ale zároveň musím přiznat, že bych si takto vyrobenou věc nekoupil.Svařuji občas podobné konstrukce z materiálu jekl metodou Mig (Cóčko) a za ty sváry jaké jsem viděl na obrázcích... celý příspěvek >
Palivová přísada do benzínu, 1.3.2009
Občas pročítám různá web.fóra a co mě vždy uhodí do očí je toto, čím větší (hloupost) se řeší, tím je více diskutujících a jejich názorů (povětšinou špatných).Nemám jim to za zlé, všichni nemohou mít přehled o všem, kolikrát je ale zarážející s jakou... celý příspěvek >
teplota pro klíčení paprik, 22.2.2009
Protože vidíte pouze Váš parapet a Vaše podmínky, pokud chci dát někomu návod, musím popsat vše přesně a udat správné parametry (viz návod od dodavatele semen paprik),z toho vycházím, Vy z toho děláte hru na tichou poštu.Měl jsem semena paprik, která... celý příspěvek >
teplota pro klíčení paprik, 22.2.2009 Obsahuje fotku
Papríky se dávají vyklíčit nad radiátor a ne na parapet, tam táhne od okna chlad, to je opak tepla pokud to nevíte.Tady je návod od pěstitelů dodaný k semenům, tak asi vědí co to chce:
Skleníky a povrchová úprava komaxitem, 22.2.2009
Že jste našel cenu barvy, ještě neznamená, že Vám to za ty peníze někdo udělá, přeji ať to vyjde a skleník Vás přežije.Mě vycházela cena nástřiku v ceně plechu 2m2 1700 Kč
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika